Фермер з Хмельниччини заліз на рекламний щит та погрожував спалити себе: деталі інциденту

Фермер з Хмельниччини заліз на рекламний щит та погрожував спалити себе: деталі інциденту
te.20minut.ua
  • У Тернополі чоловік  виліз на рекламний щит з каністрою бензину та погрожував звести рахунки з життям.
  • На щастя, правоохоронцям вдалося вмовити його спуститися.
  • Відчайдухом виявився мешканець Хмельниччини. 
  • Що спонукало його піти на такий вчинок, читайте далі.

Ввечері 23 червня Тернопіль буквально підірвала новина про чоловіка, який виліз на рекламний щит біля дорожнього кільця та погрожував самоспаленням.

  • "Дехто вирішив, що чоловік хоче привернути до себе увагу через свої особисті проблеми, а хтось вирішив, що він божевільний. Однак коли невідомий почав погрожувати, що підпалить себе – уже було не до жартів. Чоловік навіть підпалив свою куртку", - пише te.20minut.ua.

На місці працювали правоохоронці, медики та рятувальники. Чоловіка намагались заспокоїти психологи, однак діалогу заважав вітер. На місце події приїхав прокурор Тернопільщини Петро Бойко. Він поспілкувався з чоловіком і той погодився злізти.

Що стало причиною такого вчинку, з'ясовували журналісти te.20minut.ua. 

Відео дня
  • "Чоловік вже кілька разів приходив до стін прокуратури з плакатами, адже його справу, де він фігурує як потерпілий, передали до правоохоронців Тернополя. Хоча сам він родом з Хмельниччини. Чоловік хотів привернути до себе увагу та вимагав чесного розгляду справи, яка тягнеться вже не один рік. У прокуратурі пояснюють, чоловік має майновий конфлікт та втратив чималу суму коштів. Він приходив з плакатами до прокуратури, і з ним спілкувалися до інциденту на Збаразькому кільці, пояснили у прокуратурі. Однак громадянину здалось цього замало, тому він вирішив привернути до себе увагу таким способом", - пише видання.

Як пояснив журналістам Петро Бойко, події, про які заявив фермер, відбувалися у 2014 році на території Хмельницької області. Раніше справу розслідували хмельницькі та рівненські правоохоронці. На початку 2020-го року справу скерували у Тернопіль.

  • "Деталі справи наразі ми розголошувати не можемо, однак це питання землі та аграрного бізнесу", - зауважив Бойко під час розмови.

.Також він прокоментував і саму розмову з чоловіком під час його спроби самогубства.

  • " Ми почали перемовини з чоловіком, однак відстань та погодні умови не дозволяли нормально спілкуватися... Ситуація загострювалась, і я запропонував чоловікові поспілкуватися ближче, адже дійсно було, про що говорити. За час, коли справа була в нас, вже з’явились певні зрушення, тому я вважав за необхідне поговорити про це з чоловіком. Був переконаний, що наша розмова зніме напругу. Чоловік не заперечував, щоб я піднявся до нього. Розмова тривала буквально кілька хвилин, ми одразу знайшли спільну мову".

Як відомо, після розмови  фермер поїхав додому на власному автомобілі. Його не затримували. 

Його справою наразі займатимуться тернопільські прокурори. Передавати її прокуратурам інших областей не будуть.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читатель

    Нормальная только патрульная полиция, а следствие просто ужас , этого фермера следствие достало, годами мучают людей и затягивают дела .
  • Юрій Марцінкевич

    Довели до самогубства майже.
  • Олекса Шумейко

    Це ж потрібно так довести чоловіка. Поліцейський безпрєдєл зашкалює.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up