Фейк-дайджест за день: про що брехали росіяни 3 серпня

Фейк-дайджест за день: про що брехали росіяни 3 серпня

Дізнавайтесь що "нового" придумали ворожі пропагандисти та яким чином вони маніпулюють людьми. 

російські пропагандисти "воюють" на рівні з їхніми ж вояками. От тільки поле бою в них — інформаційне. Тож рашисти щодня закидають в інформпростір тонни лайна, аби дестабілізувати український народ та посіяти паніку. 

Аби ви могли з впевненістю довіряти тому, що читаєте, будемо щодня публікувати для вас підбірку фейкових новин росіян. 

Про що брехала роспропаганда 3 серпня:

Інфортерористи сусідньої країни закидали вудки, аби маніпулювати українцями:

Відео дня

Часто рашисти використовують «буденну розповідь», аби «привчити» аудиторію до дезінформації про вчинене насильство, вбивства, терористичні акти, обстріли. Так, «благородні» телеведучі на ростелеканалах зі спокійними обличчями і рівними голосами, щодня повідомляють про вчинення російською армією найтяжчих злочинів. Через кілька тижнів такої «обробки» росіяни перестають реагувати на найжахливіші злочини та масові вбивства, що скоюються в Україні. Настає ефект «звикання» до насильства.

Один із таких прикладів закинули нещодавно. російське «риа новости» повідомило, що «вкс росії високоточною зброєю вразили до 250 найманців «іноземного легіону» біля українського міста Миколаїв».

Насправді ж голова Миколаївщини Віталій Кім опублікував відео нічних вибухів в обласному центрі. Внаслідок обстрілів кілька осіб дістали поранення, зруйновано гуртожиток, пошкоджено дві багатоповерхівки, продовольчі магазини, сімейна амбулаторія та школа.

російська брехня торкнулась і Хмельниччини. Від 24 лютого ворог близько 8 разів спробував деморалізувати мешканців області. Що вигадували русняві пропагандисти читайте в підбірці Ворожі фейки про Хмельниччину: зібрали поширені вигадки росіян

Фільтруйте інформацію, читайте лише перевірені новини та не піддавайтесь паніці. А фейки росіян дізнавайтесь на vsim.ua. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up