Фото та відео з місця смертельної ДТП на Хмельниччині

Фото та відео з місця смертельної ДТП на Хмельниччині
  • Біля Веселівки четверо людей потрапили в ДТП та згоріли. 

  • Понад 8 годин рятувальники звільняли дорогу від залишків машин.

  • Ми зібрали для вас найважливіші коментарі та відео із місця автотрощі.

За сотню метрів чути запах диму, ближче - гірчить в горлі. На дорозі розкидані уламки вигорілих вщент автівок, перекинута “фура” зі щебенем, шари тканини та пакети з одягом. Це все на місці ДТП, яка сталася близько 7 години ранку у Хмельницькому районі. Неподалік від села Веселівка Красилівської ОТГ зіткнулися вантажівка «DAF», мікроавтобус «Mercedes Sprinter» та легковик «Opel Combo». Внаслідок зіткнення загорілися троє транспортних засобів.

Рятувальники до 15 години розбирали пошкоджені автомобілі, їхні уламки та вантаж, який вони везли. Це потрібно зробити чим швидше, аби не було заторів на міжобласній трасі Чернівці - Житомир. 

Відео дня

Правоохоронці у цей час перекрили одну смугу руху та регулювали проїзд. Близько 13:00 черга на кілометри утворилась на дорозі при під’їзді до самого місця ДТП.

Рятувальники, які діставали тіла з автомобілів, кажуть, що трупи були повністю обгорілі. Двох дістали з легковика, інші двоє лежали на дорозі. Розпізнати вік чи стать було неможливо. Відомо, що 2 машини зареєстровані у Хмельницькому, одна в Тернополі. За попередньою інформацією, смерть настала саме через зіткнення. На момент загоряння четверо людей були вже мертві. Залишився живим, але з численними травмами, водій вантажівки. Його госпіталізували.

У мікроавтобусі везли шари лекал тканин та пакети з одягом із бирками. Ймовірно, водій мав відношення до пошиття чи продажу одягу. 

Що кажуть у поліції

За попередніми даними, водій вантажного автомобіля «DAF» з причепом виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» та легковим автомобілем «Опель Комбо». Причіп вантажного автомобіля перекинувся, притиснувши «Mercedes Sprinter» і «Opel Combo». 

В результаті зіткнення усі транспортні засоби зайнялися. Рятувальникам вдалося локалізувати пожежу, після чого слідчо-оперативна група змогла приступити до огляду місця події.

Наразі за фактом аварії відкрите кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України — «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Водій вантажного автомобіля затриманий.

Що кажуть рятувальники 

На місці події працював заступник начальника ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Андрій Козак. Журналістці vsim.ua він розповів, що залучено 4 одиниці спецтехніки та 28 працівників особового складу.

- Надійшло повідомлення на лінію 101, що на автодорозі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. На місце події було відправлено 2 відділення ДСНС з Красилівського району і аварійно-рятувальне відділення спеціального призначення з Хмельницького. Як з’ясувалося на місці події, ДТП сталася з подальшим загорянням усіх автомобілів. Пожежа була локалізована і на місці ДТП було виявлено обгорілі тіла чотирьох людей. Зараз проводяться роботи щодо вивільнення дорожнього покриття від ушкоджених автомобілів. Ідентифікувати автомобілі на цей момент дуже важко. Цим займаються правоохоронці. Тіла були розкидані по всій території, - каже Андрій Козак. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Анжела Некраса

    Очень жалко людей не винных. Ужас!
  • Вера Стадникова

    Очень жаль людей
  • Майа Тетеуца

    🙏🙏🙏🙏🙏🙏
  • Liubov Shuch

    То є страхіття горіти живцем

    Татьяна Юрьевна reply Liubov Shuch

    Liubov Shuch живцем ніхто не згорів, усі вже були мертві 😔
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up