Гамалій отримав грамоту «За заслуги перед Українським народом»

Гамалій отримав грамоту «За заслуги перед Українським народом»
Тут і далі фото з телеграм-каналу Сергія Гамалія

Відзнаку вручили Микола Стефанчук та Володимир Ватрас.

У вівторок, 6 грудня, голова Хмельницької обласної військової адміністрації отримав чергову нагороду від керівництва країни. У своєму телеграм-каналі Сергій Гамалій зазначив, що народні депутати Микола Стефанчук та Володимир Ватрас вручили йому почесну грамоту від Верховної Ради.

— В моїх руках — Грамота Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом», яку мені вручили народні депутати Микола Стефанчук та Володимир Ватрас. Вважаю, що дуже знаково отримати таку відзнаку саме у день Збройних Сил України, адже це визнання наших зусиль, які допомагають військовим наближати перемогу, — зазначив Гамалій. 

Відео дня

Очільник області додав, що саме зараз тисячі синів і дочок Хмельниччини зі зброєю в руках б'ють ворога. Саме зараз їх рідні, близькі, знайомі і просто небайдужі мешканці області, що залишаються тут, в тилу, працюють, не покладаючи рук, аби там, на фронті, відчували нашу підтримку. Тож він зауважив, що за таких обставин почесна грамота є нагородою і кожного хмельничанина зокрема. 

— Ми, як ніколи, єдині, бо маємо спільну мету — Перемогу, і наш внесок в її здобуття значний і гідний поваги. Це наша спільна нагорода, шановні земляки! Разом переможемо! Слава Хмельниччині! Слава ЗСУ! Слава Україні! — повідомив керівник області. 

Довідка:
Грамота Верховної Ради України є відзнакою Верховної Ради України за вагомий внесок у будь-яку сферу життєдіяльності держави, визначну громадсько-політичну діяльність, заслуги перед українським народом у сприянні становленню та зміцненню України як демократичної, соціальної, правової держави, здійсненню заходів щодо забезпечення прав і свобод громадян, розвитку демократії, парламентаризму та громадянської злагоди в суспільстві, активну участь у законотворчій діяльності.
Нею нагороджуються народні депутати України, державні службовці, громадяни України, які зробили значний особистий внесок у будь-якій сфері життєдіяльності держави.

Нагадаємо, нещодавно Головнокомандувач Збройних Сил Валерій Залужний нагородив двох посадовців із Хмельниччини — головного лісівника Петра Пешка та керівника Кам’янець-Подільської районної ради Михайла Сімашкевича. Вони отримали нагрудні знаки “За сприяння війську”. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (70)
  • Лиля Войчишена

    За що саме ???? За то шо до людей спинами повертаються
  • Вікторія Калашнікова

    Хлопці не позорте свої харі,про які зараз можуть бути грамоти і заслуги?Позор,ганьба
  • Инна Жилко

    Які такі заслуги????
    Потрібно грамоти і нагороди простим солдатам давати які воюють чи віддали своє здоров'я,життя а не тим що сидять по..дять просто.
    Краще б звернули увагу на графіки світла у місті,скрізь безлад і корупцію розвели з тим світлом,чомусь у магазинах є світло і без генераторів весь час а люди сутками сидять у темряві😡😱
  • Читач96

    Галімий Гамалій, всі ширші ніж довші, в кадр не входять

keyboard_arrow_up