Головний лісівник Хмельниччини отримав нагороду від Залужного (ФОТО)

Головний лісівник Хмельниччини отримав нагороду від Залужного (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки ОУЛМГ у Хмельницькій області

Петру Пешку вручили нагрудний знак “За сприяння війську”. 

У понеділок, 5 грудня, вся світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера. З нагоди свята начальник Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Петро Пешко отримав почесну нагороду від Головнокомандувача Збройних Сил. Про це повідомляють в управлінні лісівників. 

Очільник Хмельниччини Сергій Гамалій вручив Петру Пешку нагрудний знак від Валерія Залужного — відзнаку "За сприяння війську". 

— Направду, це нагорода всіх лісівників Хмельниччини. Адже державні лісогосподарські підприємства і працівники уже майже 9 років допомагають армії. Роблять це тихо, від щирого серця. Бо кожен розуміє: "Якщо ми хочемо Перемоги, для цього потрібно щось робити", — йдеться в повідомленні. 

Відео дня

Волонтерство — це те, що у нас в крові, додають у лісництві. Нам всім хочеться бути максимально корисними. В цьому і є справжня сила українців. На плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність. У нашій єдності – незламність української нації. 

Нагадаємо, на початку вересня очільник області також отримав почесний нагрудний знак “За сприяння війську”

Довідка:
Нагороду почесний нагрудний знак “За сприяння війську” було затверджено 23 грудня 2021 року наказом головнокомандувача ЗСУ. Згідно документу, нею нагороджують працівників Збройних Сил або ж інших осіб за значний особистий внесок у справу розбудови й розвитку ЗСУ, зміцнення співробітництва у військовій, науковій, соціальній. культурній та інших сферах життєдіяльності. 
Цю нагороду можуть отримати:
Нагрудний знак має форму медалі. На лицьовій стороні відзнаки зображена захисниця Оранта із двома перехрещеними шаблями. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Лариса Кулачук

    Хлопців грів на позиціях.....
  • Микола Повар

    На 0 лінію хай там нагороди збирає
  • Татьяна Тадля

    Щирі вітання
  • Світлана Сопільняк

    Простий солдат , який в окопі під снігом  отримає медаль???

keyboard_arrow_up