Хмельничан просять долучитися до народного збору коштів на авто для ЗСУ

Хмельничан просять долучитися до народного збору коштів на авто для ЗСУ
Тут і далі фото зі сторінки Олександра Симчишина
  • Збір коштів анонсував благодійний фонд "Волонтери Поділля".
  • Планують закупити 8 військових автомобілів для захисників. 
  • А надихнув на цю ідею дзвінок вдячного хмельничанина з передової. 

У Хмельницькому оголосили про народний збір коштів на автомобілі для захисників. Потрібно придбати 8 військових автомобілів. Вони будуть професійно обладнані для потреб бійців. Збір анонсували учасники благодійного фонду «Волонтери Поділля». А надихнув їх на це телефонний дзвінок. 

— Нещодавно до волонтерської пошти ‘’Волонтерів Поділля’’ пролунав телефонний дзвінок. Зазвичай на цей номер телефонують родичі чи друзі військових, які хочуть передати посилку з рук в руки туди, де не працює ні ‘’Нова пошта’’ ні ‘’Укрпошта’’. Але цього разу це був дзвінок від військовослужбовця, — розповідають у фонді

З передової телефонував хмельничанин. Чоловік з 24 лютого пішов добровольцем зі зброєю в руках захищати країну від російських окупантів. Проте замість якоїсь потреби він подзвонив подякувати за автомобіль. А точніше — «Transporter Т5», який фонд передав йому кілька місяців тому. 

Відео дня

Військовий розповів скільки всього вдалося зробити завдяки цьому авто. Бойові вилазки, перевезення військових між позиціями, перевезення зброї. 

— Але найбільше, Василя Дмитровича, який прийняв цей дзвінок, вразило як хлопець дякував за те, що йому вдалося врятувати лише на цій машині понад 10 наших поранених захисників. Каже після 10 збився з ліку… Ми надихнулися цим дзвінком та вирішили запустити новий проєкт: збір коштів на саме військові автомобілі! — додають волонтери. 

На мілітарні автівки потрібно 90 тисяч у.о. Купуватимуть вантажівки марки «Renault» та повнопривідні джипи «Peugeot».

— Переконані, що усі разом зможемо поповнити автопарк наших захисників якісними автівками для виконання бойових завдань та порятунку життя найсміливіших! — зазначають «Волонтери Поділля».

Долучитися коштами можна за реквізитами:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    От від Хмельницької області є  8 народних депутатів, то нехай по одній і придбають. Зарплати собі підняли в два рази - гроші мають.

keyboard_arrow_up