Хмельничан запрошують на спортивну патріотичну гру "Гурби-Антонівці"

Хмельничан запрошують на спортивну патріотичну гру "Гурби-Антонівці"
  • Змагання двох команд проходитиме на кордоні між Тернопільською та Рівненською областями.
  • Гра відбудеться наприкінці квітня - на початку травня.
  • 200 учасників змагатимуться протягом 60 годин без перерви на сон та відпочинок.

Спортивно-патріотична гра "Гурби-Антонівці" отримала свою назву від місцевості, де вона проходитиме. Гравці розташуються в лісі на території в 20 квадратних метрів між двома селами Рівненської та Тернопільської областей. Дві команди "Курінь вовків" та "Курінь левів" змагатимуться впродовж 60 годин без перерви. Гравці можуть вживати їжу чи спати, та їм слід остерігатися нападу суперників. Учасники ночуватимуть просто неба без наметів, організованого харчування не буде. Кожен має взяти їжу з собою. Учасниками гри можуть стати мешканці усіх областей країни. 

Зареєструватися для участі в змаганнях охочі можуть на офіційному сайті gurby.org.ua. Для тих, хто хоче спробувати свої сили у Хмельницькому відбудеться ознайомлювальна зустріч. Її запланували провести у міському дендропарку біля магазину "Хвилинка" в суботу, 8 квітня о 15 годині. Хмельничани, що завітають на зустріч зможуть детальніше дізнатися умови гри та позмагатися одні з одними впродовж кількох годин. 

Подібне змагання започаткували члени "Молодіжного націоналістичного конгресу". Воно відбувається на честь бою, який відбувся між УПА та НКВС у 1944 році. Тоді перемогли радянські війська. Вони спалили село Гурби та Антонівці, а мешканців вивезли в невідомому напрямку. Метою змагань організатори називають виховання в молоді національної свідомості та історичної пам'яті. Вони очікують близько 200 учасників. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up