Хмельничан запрошують на театралізовану великодню виставу “Він живий”

Хмельничан запрошують на театралізовану великодню виставу “Він живий”
Фото надане організаторами вистави

Благодійний тур концертів з виставою “Він живий” пройде в 10 областях. 

Благодійний фонд “Мрія” проводить різноманітні заходи для сімей військовослужбовців та родин ВПО. Волонтери фонду організували пасхальну виставу “Він живий”. Благодійний тур концертів пройде у 10 областях. Серед них і Хмельницький. 

— У цей непростий час для України ми, Благодійний фонд "Мрія", пропонуємо поринути у неймовірну, але реальну історію торжества життя над смертю, яка надихне кожного глядача і сповнить вірою у світле майбутнє. Христос живий - житиме Україна! — йдеться в повідомленні. 

Світлини з вистави:

Відео дня

Пасхальний концерт "Він живий" відбудеться 22 квітня о 14:00 в Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені Старицького за адресою.Соборна, 60. 

Вистава рекомендована для перегляду дорослим та дітям від 12 років Вхід вільний для всіх охочих за попередньої реєстрації. Зареєструватися можна за посиланням

Довідка:
Благодійники фонду “Мрія” допомагають сім’ям військових та ВПО, завозять гуманітарну допомогу на деокуповані та прифронтові території, працюють з людьми похилого віку, оргаізовують культурні та просвітницькі заходи. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up