Хмельничани зберуться на віче "Ні капітуляції!"

Хмельничани зберуться на віче "Ні капітуляції!"
  • У неділю, 6 жовтня, на головному майдані Хмельницького пройде віче "Ні капітуляції!»" з приводу "формули Штайнмаєра".

 

 

Завтра, 6 жовтня, у містах України пройде віче "Ні капітуляції". Долучиться до нього і наше місто. Учасники зберуться на майдан Незалежності о 12.00. Вони виступають проти схвалення владою "формули Штайнмаєра".

Як повідомляють організатори ГО "Справа Громад", принципи та правила віче наступні: 

1. Рух Опору Капітуляції – громадське понадпартійне об'єднання, ініційоване небайдужими громадянами – військовими, волонтерами, дипломатами, активістами, науковцями. Патріотичні політики можуть бути партнерами, але не можуть диктувати свій порядок денний.

Відео дня

2.  Віче – це громадська акція, спрямована проти будь-яких спроб влади ухвалити рішення, які призведуть до поразки у війні з Росією, як-от формула Штайнмаєра, "особливий статус" для Донбасу тощо. 

3. Просимо дотримуватися рекомендацій, які будуть оголошувати представники Руху під час акції. Недотримання рекомендацій координаторів Руху підсилює ризики провокацій та дезорганізації людей, а отже, ставить під загрозу нашу загальну мету.

4.  Лише національна символіка – синьо-жовта, червоно-чорна, кримськотатарська тощо. Жодної партійної символіки. 

5. Під час віча просимо бути пильними й обережними, не вступати в полеміку з людьми, які намагаються агресивно доводити свою думку. У разі конфліктів звертаємося до представників оргкомітету, на яких будуть відповідні бейджі.

6. Пам'ятаємо: ми різні, можемо мати різні погляди на політичні, соціальні та економічні питання, але у нас спільна мета — зберегти український суверенітет та не допустити капітуляції. 

Читайте також: Хмельницька облрада "категорично проти" реалізації "формули Штайнмаєра"

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Даремно це все. Українці схоже не можуть створити стабільну державу. Дуже велика маса цинічних хитрих жлобів, які хочуть жити за рахунок інших. Інші вже вибились з сил і тікають в світ за очі. І тупі жлоби звернули увагу на Росію. Думають сдатись і там чимось поживитись. До речі жлоби і про землю не забули, теж з молотка пускають.
  • IGOR

    Учитывая, что решение приветствуют на международном уровне, не думаю, что кого-то будет интересовать мнение селян с какого-то "віче - ***** "...
  • Олег

    Що поганого,ця формула дасть можливість сісти за стіл переговорів у нормадському форматі,бо це є однією з головних передумов(ультиматум) зібратися

    IGOR reply Олег

    Ну как это что, прикроют кому-то такую "шикарную кормушку"... Им это не выгодно... Плюс им нужна только территория и ресурс. Им абсолютно не выгодно возвращение миллионов людей в состав Украины (об этом открыто не говорят, но думаю всем это понятно, на западе всегда открыто ненавидели Донбасс, можно 100 раз говорить: "Україна єдина", но в отличии от людей - интернет всё помнит, и "Даунбасс", и всё остальное). За счёт численности эти люди будут достаточно влиятельным вектором в политике нашей страны, а эти люди имеют абсолютно не те политические взгляды, которые были 5 лет назад... На западе - большинство, это адепты таких, как Порошенко. А на востоке - таких, как Медведчук. Люди с неподконтрольных территорий, за 5 лет вакуума сформировались в принципиально новый электорат. Это радикальный электорат, крайний правый, по типу "свободы", только с принципиально противоположными взглядами. Это огромная угроза для организаторов этого "віче", так, как там свои порядки не установишь. С мнением тех людей (которые на минуточку наши соотечественники, и имеют такие же права, как и мы) придётся считаться и они будут лоббировать свои интересы в органах власти, что не сможет не повлиять на общее положение дел... Им выгодно тянуть войну вечно (и зарабатывать на этом), а в мечтах у них - конечно зачистить территорию полностью... Была бы их воля - уже давно там было бы выжженное поле...

    Анонім reply IGOR

    "Им абсолютно не выгодно возвращение миллионов людей в состав Украины (об этом открыто не говорят"
    Говорят даже открыто, вот в чем беда. Даже о фильтрационных лагерях говорят. И о вечной войне, и о насилии над инакомыслящими. И кто после этого сепаратист.
  • вова

    Прийдуть 2 категорії людей: дурні або ворони народу

    За краще життя reply вова

    Прийде одна категорія людей. Вбивці. України і українського народу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up