Хмельничанину не дали проголосувати через помилку в списку виборців

Хмельничанину не дали проголосувати через помилку в списку виборців
Фото ілюстративне із архіву vsim.ua
  • Чоловік прийшов голосувати на дільницю в “Хмельницьктеплокомуненерго”.
  • Дані у паспорті і в списку виборців не зійшлися. Бюлетень йому не дали.

Хмельничанин прийшов на виборчу дільницю №681506. Вона розташована в актовій залі “Хмельницьктеплокомуненерго”, що на пересипкіна, 5. Він надав свій паспорт члену ДВК і його прізвище знайшли у списку. Але бюлетень дати відмовилися. Причина - розбіжності в даті народженні, яка вказана у паспорті та списку виборців.

“Попри те, що всі інші дані збігалися (прізвище, ім’я, по батькові, місце реєстрації), комісія не видала виборцю бюлетень, вказавши на те, що в паспорті роком народження вказаний 1959 рік, а в списку виборців – 1953”, - йдеться у повідомленні громадської мережі “ОПОРА”.

Тако в “ОПОРІ” додають, що, відповідно до ч. 8 ст. 35 Закону «Про вибори Президента» голова, заступник голови або секретар дільничної виборчої комісії в день голосування виправляють неточності та технічні описки в уточненому списку виборців – неправильне написання прізвища, власного імені (усіх власних імен), по батькові (за наявності), дати народження, номера будинку, квартири місця проживання – в разі якщо, незважаючи на такі технічні описки, є зрозумілим, що до списку виборців включено саме того виборця, який прибув на виборчу дільницю для голосування. Таке виправлення засвідчується підписом голови або заступника голови чи секретаря дільничної виборчої комісії у графі «Примітки».

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up