Хмельничанка Ольга просить обробити місцеві парки і сквери від кліщів

Хмельничанка Ольга просить обробити місцеві парки і сквери від кліщів
Фото ілюстративне Главком
  • Відповідна петиція з’явилася на сайті міської ради вчора, 24 травня.
  • Її авторка звертає увагу на збільшення кількості укусів кліщів та просить владу прийняти відповідні заходи безпеки.

Хмельничанка Ольга Кец скаржиться на збільшення інфікувань від укусів кліщів у місцевих зелених зонах. Вона зазначає, що у Хмельницькому вже кілька років поспіль не обробляли парки і сквери від цих комах. Жінка просить виправити цю ситуацію. Відповідну петицію вона розмістила на сайті міської ради в розділі “Охорона здоров’я”.

  • Давайте захистимо себе та своїх дітей від кліщів. Я особисто вже зіштовхнулася з цією проблемою, та все закінчилося добре. Але близько 50% кліщів є переносниками небезпечних для здоров'я та життя хвороб. У нашому місті багато чудових парків та скверів, наприклад, парк ім.Чекмана, де відпочиває більшість жителів м. Хмельницького. У багатьох містах України кожного року проводять обробку парків і скверів від кліщів, а у нашому місті вже не робили декілька років. Тому за рахунок цього кількість інфікувань збільшилася в декілька разів. Давайте усім містом приймемо рішення про захист нашого життя від даної небезпеки, - написала хмельничанка.

Петицію на сайті міської ради розмістили 24 травня. Її підтримали вже 23 особи. Щоб пропозицію жінки розглянули вона має набрати 500 голосів протягом наступних 89 днів. Підтримати ініціативу можна ТУТ.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (42)
  • Казимир

    Може спочатку скласти список жучків, кліщів,  павучків  тварин тощо, які при цьому також будуть  знищені?
  • Вано

    За 89 днів  і поки розгляне Симчишин вже літо закінчиться. Потрібно знайти кліща, прийти до нього на прийом, вчепити на нього, тоді може швидше. Або якщо кліщ вчепиться у дитину Симчишина, тоді також буде швидше. А так Симчишину однаково до проблем хмельничан. У нього на думці лише як збагатитися, розікравши міський бюджет
  • юля

    ще обробіть на озерній навколо озера.
  • Валя Сюрко

    Підтримуючи і нетільки в м. Хмельницькому, а по всій області
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up