Хмельниччина отримала 8 генераторів та систем Starlink (ФОТО)

Хмельниччина отримала 8 генераторів та систем Starlink (ФОТО)
Тут і далі фото Хмельницької ОВА

Їх встановлять на об’єктах критичної інфраструктури та в Пунктах Незламності. 

Ракетні удари росіян по енергетичній інфраструктурі України завдали чимало пошкоджень. Майже 2 місяці енергетики працюють понаднормово, а хмельничани та й усі українці змушені призвичаїтися до графіків погодинних та аварійних відключень електрики. 

По всій країні розгорнули тисячі Пунктів Незламності, пункти обігріву відкрили у поліцейських відділках та приміщеннях податкової. Все більше генераторів чи не щодня з’являються в обласному центрі. 

Відео дня

У четвер, 8 грудня, до Хмельницького надійшла чергова партія генераторів та систем Starlink від благодійників. Про це повідомляють на сайті обласної військової адміністрації. 

— Задля забезпечення стабільного функціонування об’єктів критичної інфраструктури, а також Пунктів Незламності, де громадяни можуть підзарядити гаджети та погрітись, важливо мати альтернативні джерела енергії. Одним із таких джерел живлення є генератор, який дозволяє тривалий час отримувати електроенергію, — повідомляють в ОВА. 

Генератори та “старлінки” передали з благодійного фонду “Серце української нації”, аби забезпечити електрикою та зв’язком мешканців Хмельниччини під час настання можливого “блекауту”.

— Сьогодні ми спільно працюємо з благодійниками, аби мешканці області мали можливість прийти у Пункти Незламності, підзарядити гаджети, ліхтарі, увімкнути прилади, наприклад, небулайзер, який необхідний для лікування, попити гарячого чаю, зігрітись та скористатись зв’язком через систему супутникового інтернету “Старлінк”, — зазначив Сергій Гамалій.

Наразі фонд передав 8 трифазних дизельних генераторів KRAFTWELE SDG16000 SUPER SILENT ATS потужністю 16кВA (12.8 кВт), а також 8 комплектів системи “Starlink”. Нагадаємо, що це вже не перша допомога, яку отримує Хмельниччина від благодійників цього фонду. Не так давно вони передали автівки та продукти харчування для військових.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Оля Василюк

    Дитячі Садочки працюють при 16 градусах тепла, діти в школах вчаться при 8 градусах тепла, а в міській раді вікна на провітрюванні стоять!
    Просто ганьба!

    Olga Sergeevna reply Оля Василюк

    Оля Василюк 💯💯💯💯
  • Люда Плавуцька

    Школи може треба підключити
  • Олександр Бойко

    Повезуть Гавнолію на фазенду
  • Lubchik Leskova

    Вірно! Молодці. А люди в багатоповерхівках хай в темноті сидять.

keyboard_arrow_up