У Кам’янці вчителька провела урок у відділку поліції

У Кам’янці вчителька провела урок у відділку поліції
Фото Кам'янець-Подільського РУП
  • В пошуках електрики педагог завітала до відділку. 

  • Тож заняття довелось прослухати і поліцейським.

Українці — то такий незламний народ, який знайде вихід у будь-якій ситуації. Навіть без електрики, опалення чи води ми шукаємо способи жити повноцінним життя та працювати на благо країни, навчати, лікувати, виховувати та багато чого іншого.

Так, вчора в пошуках електрики батьки відвезли хвору дитину до відділку поліції, аби “подихати” небулайзером. А сьогодні до копів завітала вчителька, аби провести урок. 

Це трапилось у Кам'янець-Подільському районному управлінні поліції. Правоохоронці зазначають, що в них проходило справжнє шкільне заняття. 

Відео дня

— Учителька прийшла до нашого відділку, аби мати змогу підключити ноутбук до інтернету та провести дистанційне заняття для своїх учнів, — йдеться в повідомленні. 

Урок довелось прослухати і поліцейським. Правоохоронці нагадують, що їхні відділки забезпечені електрикою, інтернетом та теплом. Тож в разі потреби до них може завітати кожен охочий. 

— Дякуємо за довіру і нагадуємо, що якщо вам необхідно зарядити ґаджети, підключитись до мережі Інтернет чи просто зігрітися, приходьте до відділків поліції у вашій місцевості — вам обов'язково допоможуть! — додають копи. 

Нагадаємо, у разі відключень світла можна зігрітися у відділках Нацполіції. Таке рішення прийняли після ракетної атаки та знеструмлення 23 листопада. Відділки забезпечені теплом, електрикою та доступом до інтернету. 

Також  в Україні розгорнули  Пункти незламності. У таких Пунктах надають усі базові послуги. Там є тепло, електрика, вода, їжа, аптечки та забезпечення для мам і малюків. Для мешканців це абсолютно безкоштовно і цілодобово. Детальніше про послуги у Пунктах та де вони є на Хмельниччині читайте в матеріалі На Хмельниччині облаштували “Пункти незламності”: там завжди є світло, вода, тепло та інтернет

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up