На Хмельниччині відкрили пункти обігріву в податкових: що там є і де вони знаходяться

На Хмельниччині відкрили пункти обігріву в податкових: що там є і де вони знаходяться
Тут і далі фото - ДПІ у Хмельницькій області

Хмельничани можуть не лише зігрітися, а й скористатися електрикою та скуштувати смаколиків. 

Днями в Хмельницькій області відкрили додаткові пункти обігріву. Вони знаходяться у відділеннях податкових інспекцій. Податківці повідомляють, що пункти обігріву наразі відкрилися в 5 тергромадах. 

Що є в пунктах обігріву

Податківці кажуть, відвідувачі мають змогу не лише отримати необхідні адміністративні та податкові послуги, але й зігрітися, попити гарячого чаю чи ароматної кави зі смаколиками.

— Будь-хто може прийти і скористатись тим, що пропонують працівників Центрів обслуговування платників. У пунктах можна підзарядити мобільний телефон, зігрітись, отримати воду, продукти та затишок. Так у Центрі обслуговування платників не лише надаємо громадянам та бізнесу адміністративні, а й інші послуги і сервіси. Безумовно, це додає наснаги і гарного настрою. Разом йдемо до Перемоги! — зазначають на сторінці ДПС у Хмельницькій області.

Відео дня

Де вони відкрилися

Так, чергові пункти обігріву почали функціонувати у приміщеннях таких податкових інспекцій:

Перші відвідувачі

Крім того, у пункти обігріву податкових вже приходять перші відвідувачі. 

— Це люди похилого віку та жінки із дітьми, переселенці, платники податків, де їм надають усю необхідну допомогу.

Начальник Шепетівського відділення Валентина Ординська зазначила, що у такий складний воєнний час, як ніколи, потрібно згуртуватися та підтримувати один одного. Облаштування пункту обігріву — це та невелика частка підтримки, яку можуть і готові надати податківці.

Нагадаємо, з кінця листопада зігрітися, зарядити гаджети та перепочити в холодну пору можна й у будь-якому відділку поліції. Хмельничани вже приходять до правоохоронців, аби скористатися медтехнікою чи навіть провести урок. Детальніше про це читайте в матеріалі У Кам’янці вчителька провела урок у відділку поліції

Також  в Україні розгорнули  Пункти незламності. У таких Пунктах надають усі базові послуги. Там є тепло, електрика, вода, їжа, аптечки та забезпечення для мам і малюків. Для мешканців це абсолютно безкоштовно і цілодобово. Детальніше про послуги у Пунктах та де вони є на Хмельниччині читайте в матеріалі На Хмельниччині облаштували “Пункти незламності”: там завжди є світло, вода, тепло та інтернет

А вам доводилось відвідувати пункти обігріву? Розкажіть у коментарях куди саме заходили та що там є. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Natali Dremlyuga

    Дякуємо за тепло👍👍👍
  • Natali Dremlyuga

    Як Податкова то світло Є
  • ЧитачЧитачів

    Ще б сто грам наливали - ціни би їм не було.

    Александр Капучак reply ЧитачЧитачів

    covdepiyu pamiataete!

keyboard_arrow_up