Хмельниччина отримала борошно та дитяче харчування для переселенців

Хмельниччина отримала борошно та дитяче харчування для переселенців
  • Продовольчу допомогу розподілять між 6 містами обласного значення. 

  • Громади самостійно визначатимуть як віддати допомогу переселенцям. 

Міста обласного значення Хмельниччини отримали продовольчу допомогу за сприяння Асоціації міст України. Про це повідомляють в прес службі організації. 

Так, Асоціація міст України допомогла містам-членам отримати гумдопомогу борошном. Його, кажуть, роздаватимуть вимушеним переселенцям або ж спрямують у місця, де централізовано харчують ВПО у громадах.

Як розподілять допомогу по області

Із гуманітарного штабу міста Києва до Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України відправили 8 500 кілограм борошна та 400 кілограм дитячого харчування.

Відео дня

Його розподілять між містами обласного значення краю таким чином: 

Свій вантаж уже забрали Хмельницька, Славутська і Шепетівська громади. В АМУ додають, що найближчим часом усі міста Хмельниччини також заберуть борошно та визначаться із тим, в який спосіб його віддати вимушеним переселенцям, що знайшли прихисток у населених пунктах громад.

Нагадаємо, в Нацсоцслужбі повідомили, що перевірятимуть чи внутрішньо переміщені особи знаходяться за фактичним місцем проживання. Тим, кого на місці не знайдуть - припинять видавати виплати. Читайте деталі за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up