Хмельниччину засніжило: як розчищають дороги в області

Хмельниччину засніжило: як розчищають дороги в області
  • Весняна погода, яка панувала в області вже близько тижня, різко змінилася на зимову. 
  • Дороги засипало мокрим снігом і їздити автошляхами стало слизько.
  • В Службі автодоріг розповіли, як працює їхня техніка. 

Ще вчора ввечері, 21 лютого, на Хмельниччині знову стало по-зимовому прохолодно і сніжно. Температура повітря стала мінусовою, а дощ змінився на мокрий сніг. Аби уникнути ожеледиці, на автошляхи області вивели техніку. Про це повідомляють у прес-службі Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області. 

Цілу ніч дорожники посипали дороги піщано-соляною сумішшю. Вже використали більше 1300 тонн. Крім того, на автошляхах державного значення працювала 71 одиниця техніки та 89 дорожників. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Леонид Наседкин

    Фото Российское!На себя умом не хватает.
  • Вова Школьников

    Для чого їх чистити, вони вже розтали
  • Oleksandr Kuchar

    Фото не наше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up