Хмельничанка просить заборонити аудіорекламу на стометрівці

Хмельничанка просить заборонити аудіорекламу на стометрівці
  • Авторка каже, що вулична реклама настільки гучна, що хмельничанам та гостям міста доводиться кричати, аби почути один одного. 

30 травня на платформі Е-dem з’явилась петиція про заборону аудіореклами на найпопулярнішій пішохідній зоні в центрі міста - стометрівці. Автором прохання є хмельничанка Олена Мандзюк.

Жінка наголошує, що стометрівка є досить відвідуваним історичним центром міста. Тут прогулюється значна кількість жителів та гостей Хмельницького. Також, каже, на пішохідній Проскурівській розташовано багато історичних пам’яток архітектури, музей історії міста, надзвичайна кількість закладів громадського харчування та магазинів. До того ж, стометрівка також використовується як Алея Героїв, на якій розміщені портрети Героїв Небесної Сотні та воїни Російсько-Української війни.

“Через свою популярність Стометрівка притягує підприємців, які бажають, щоб їх рекламу почула якомога більша кількість людей. Так, на Стометрівці лунає аудіореклама, яка настільки гучна, що люди вимушені перекрикувати її спілкуючись між собою. Зміст реклами та її гучність приносять значний дискомфорт практично усім, хто перебуває на Стометрівці”, - зазначає Олена Мандзюк. 

Відео дня

Жінка зауважує, що Закони України та Правила розміщення вуличної реклами не регулюють її розповсюдження на відкритій місцевості з використанням звукотехнічного обладнання.

Наразі петицію підписало 4 особи з 500 потрібних. До кінця збору підписів залишилось ще 83 дні. 

Друзі, а як ви гадаєте, надто гучно лунає вулична реклама на стометрівці? Пишіть свої думки в коментарях. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (143)
  • Ірина Юзефович

    Підтримую. Заборонити
  • Vitaliy Vitaliy

    Так, а то соромно що мер такий , нелюд
  • Nata Sakovska

    Недоречно.Дуже недоречно!
  • Любов Лісневська

    Так

keyboard_arrow_up