Хмельницька інфекційна лікарня шукає 19 медсестер

Хмельницька інфекційна лікарня шукає 19 медсестер
Фото ілюстративне
  • У лікарні, де лікують хворих на COVID-19, не вистачає персоналу.

 

Хмельницька інфекційна лікарня зараз є основним закладом на Хмельниччині для госпіталізації пацієнтів з COVID-19. Як раніше розповіла головний лікар медичного закладу Оксана Піддубна, під час карантину лікарня зіткнулася з дефіцитом персоналу, зокрема, не вистачає медсестер.

Так, у міській раді сьогодні, 8 квітня, повідомили, що у КП «Хмельницька інфекційна лікарня» наразі відкриті такі вакансії:

- медична сестра (з базовою медичною освітою) - 10 вакантних посад;

Відео дня

- молодша медична сестра (без спеціальних освітніх вимог) - 9 вакантних посад.

Телефон для довідок: 098-037-00-44.

Читайте також: Шукаємо роботу під час карантину. Список вакантних посад у Хмельницькому

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (82)
  • Анатолій Григорюк

    З 1 квітня скоротили фінансування інфекційної лікарні на 10%. Просимо представників місцевої влади прокоментувати дану ситуацію
  • Анонім

    Хай скидається начальство зі своїх "чесних" здобутків на хабарі новим працівникам. Часи помінялись.
  • Елена

    Зате медикам ,які поїхали в Італію з бюджету нашого по 600 євро в день відчислятимуть
  • Іван Щебетюк

    Суперпропозиція працюй за 3500 у місяць і отримай щасливий шанс завчасно загнутися, щоб не дожити до пенсії і конати на мінімальну пенсію у 2000 грн !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up