Хмельницькі активісти виступають проти роботи екс-регіонала начальником обласної Держпродспоживслужби

Хмельницькі активісти виступають проти роботи екс-регіонала начальником обласної Держпродспоживслужби

Василь Грушко був мером Хмільника Вінницької області. Тепер він пройшов конкурс на керівну посаду в Хмельницькій області. Активісти готові на все, аби він не почав працювати.

Головне управління Держпродспожив служби в Хмельницькій області мало тимчасового керівника. Крісло начальника на постійній основі мав зайняти переможець конкурсу на цю посаду. Таким став Василь Грушко. Ветеринар за освітою протягом п’яти років був мером Хмільника, що на Вінничині. За повідомленнями видання «20 хвилин», Василь Грушко пов'язаний із Партією регіонів. За період своєї роботи запам’ятався скандалом із дельфінарієм і тим, що мав більшу зарплату, ніж тодішній мер Вінниці Володимир Гройсман.

Та не лише цим відомий активістам Василь Грушко. На думку представників «Автомайдану», він тісно пов'язаний із екс-головою Хмельницької ОДА Василем Ядухою. 

 - Перш ніж прийняти рішення категоричного протистояння займаної посади Грушка ми промоніторили його "подвиги" на попередньому місці роботи. Нічого доброго про цю людину не сказала жодна людина. Запитали ми і колег Автомайданівців з Вінниччини і отримали теж лише негативний відгук та деякі посилання з Інтернету. Ця людина нічого доброго не зробить ні місту ні області, тому ми як активісти маємо зробити усе можливе і не можливе щоб не допустити дану персону на робоче місце. А методи будуть різними. Якщо не допоможе діалог, доведеться блокувати і приміняти більш дієві і радикальні методи. Судячи з попередніх діянь Грушка і допустивши його на таке відповідальне і важливе місце це злочин, - прокоментувала «ВСІМ» голова хмельницького «Автомайдану» Вікторія Середюк.

Відео дня

Читайте також: Бійка, кров, поліція: у Хмельницькому через акцію протесту скасували концерт Потапа і Насті

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up