Хмельницькі депутати змінили назву комунальної установи, яку створили рік тому

Хмельницькі депутати змінили назву комунальної установи, яку створили рік тому
Керівник "Агенції розвитку Хмельницького" Леся Герасимчук. Фото із архіву vsim.ua.
  • “Агенція розвитку” міста почала свою роботу у березні минулого року.
  • Через рік установу, яку очолює депутат “Свободи”, вирішили перейменувати.

Рішення про створення “Агенції розвитку міста” було прийнято на сесії Хмельницької міськради 22 березня 2017-ого. На фінансову підтримку комунальної установи виділили 2,4 мільйони гривень. Кошти розраховані на 2017 та 2018 роки. За бюджетні гривні агенція, яку очолює депутат ВО “Свобода” Леся Герасимчук, має виконувати наступні завдання:

  • надання організаційної та інформаційної підтримки процесу стратегічного планування розвитку міста;

  • формування системи муніципального маркетингу та брендингу міста;

    Відео дня
    /li>
  • генерування, розробка і супровід виконання ідей та дій, спрямованих на розвиток міста

  • проведення досліджень, для визначення громадської думки, перспектив розвитку міста

  • ініціювання створення перспективних інвестиційних проектів розвитку міста

  • налагодження співпраці з міжнародними організаціями та фондами

  • розробка інвестиційних проектів й інше.

Сьогодні, 11 квітня, депутати міськради вирішили, що установа працюватиме краще із новою назвою. У ній замінили одне слово. Відтепер вона матиме назву “Агенція розвитку Хмельницького”.

Нагадаємо, що раніше на сесії офіційно оголосили, що фракція “Батьківшина” стала найбільш чисельною в міськраді, а “Свободі” вдалося просунути пропозицію про підняття червоно-чорного прапора 11 разів на рік.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Михайло Хабаль

    одна з форм прикривання цуплення грошей,це перейменувати установу...і знищити документи...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up