Хмельницькі громади отримали 25 зарядних станцій від ООН та Японії

Хмельницькі громади отримали 25 зарядних станцій від ООН та Японії
Тут і далі фото Хмельницької ОВА

Портативні зарядні станції допоможуть громадам завжди залишатися на зв’язку, а ї представникам — виконувати свої обов’язки. 

Днями до Хмельницької області надійшло 25 портативних зарядних станцій. Їх вдалося отримати за підтримки Програми розвитку ООН, Агенції регіонального розвитку Хмельницької області та уряду Японії.

Обладнання надіслали у межах проекту «Сприяння безпеці громадян України у відповідь на кризу спричинену війною». Про це розповіли в обласній військовій адміністрації. 

Відео дня

Портативні зарядні станції “Goal Zero – Power Stations Yeti 500X” передали представникам 25 громад. 

Довідка:
Портативна електростанція Goal Zero Yeti 500X — одна з найлегших портативних електростанцій в ультрапортативному та компактному дизайні. Пристрій має літієву батарею (Li-ion NMC) і важить всього 5,85 кілограм. 
Yeti 500X - найдосконаліша портативна електростанція у своєму сегменті. Її можна комбінувати із сонячною панеллю (максимум 120 Вт), щоб створити потужну автономну систему живлення, що ідеально підходить для живлення електронних пристроїв потужністю до 300 Вт. Вони постачають лампи, інструменти, холодильники, ноутбуки, смартфони та інші пристрої з перевагою мобільної розетки. Наприклад, при пристойній ємності акумулятора 505 Втч середній ноутбук можна зарядити до 8 разів. Yeti 500X працює тихо та без запаху.

— Уже більше року ми щодня стаємо свідками того, як увесь світ підтримує нашу державу, яка бореться за мир і справедливість. Завдяки такій підтримці міжнародних партнерів, Хмельниччина отримала чудові пристрої, які дозволять зберегти достатні обсяги живлення, аби представники громад мали змогу знаходитися на зв’язку та у повній мірі виконувати свої обов’язки, – зазначив заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up