Відключення світла 29 березня: де на Хмельниччині немає електрики

Відключення світла 29 березня: де на Хмельниччині немає електрики
Depositphotos
  • У Хмельницькому на семи вулицях вимикатимуть світло за планом. 

  • А в області без електрики залишилось 37 населених пунктів. 

У середу, 29 березня, погода в Хмельницькій області знову не радує теплом. Нагадаємо, вчора через негоду було знеструмлено близько 300 населених пунктів в області, а в місті — 100 вулиць.

До 21.00 енергетикам вдалося відновити 90% пошкоджень на електролініях. Завдяки цьому сьогодні в Хмельницькому обійшлося без аварійних відключень. Однак, будуть планові, повідомляє Хмельницькобленерго

Де не буде світла у Хмельницькому

Через планові відключення електрики не буде із 10.00 до 16.00 за такими адресами:

Відео дня

Де немає світла в області

Разом з тим, в області досі є населені пункти, які від учора сидять без електрики. Так, із 20.40 28 березня до 15.40 29 березня не буде світла у таких селах Зіньківської громади Віньковецького РЕМу:

Із 22.40 28 березня до 12.00 29 березня не буде світла у таких населених пунктах, що входять до Волочиського РЕМу:

Із 17.00 28 березня до 15.00 29 березня не буде світла у селі, що входять до Кам’янець-Подільського РЕМу:

Із 28 березня до 10.00-15.00 години 29 березня не буде світла у таких населених пунктах, що входять до Старокостянтинівського РЕМу:

Із 04.25 до 15.00 29 березня не буде світла у таких населених пунктах, що входять до Старосинявського РЕМу:

Із 16.30 години 28 березня до 14.30-20.44 години 29 березня не буде світла у таких населених пунктах, що входять до Теофіпольського (Білогірського) РЕМу:

Із 17.21-22.17 години 28 березня до 15.21-20.17 години 29 березня не буде світла у таких населених пунктах, що входять до Шепетівського РЕМу:

Разом із тим, в обласній військовій адміністрації повідомляють, що станом на ранок 29 березня без електропостачання залишається 23 населених пункти. Для ліквідації відключень задіяли 20 аварійних бригад та 36 одиниць техніки Хмельницькобленерго.

Тож якщо у вашій оселі немає світла — переглянути інформацію про відключення та дізнатися очікуваний час відновлення електрики можна у розділі «Відключення» на сайті обленерго. Для цього слід лише обрати необхідний РЕМ. Або ж за допомогою чат-ботів у Viber та Telegram.

Додамо, що ще в понеділок в Хмельницькій області та й по всій країні синоптики оголосили штормове попередження. Дорожники просять водіїв не залишати транспортні засоби біля лісосмуг. Адже через шквальний вітер та налипання мокрого снігу дерева та гілки падають на проїжджу частину та узбіччя. 

Сьогодні, 29 березня, погода на Хмельниччині не поліпшиться. За прогнозами обласного гідрометцентру буде хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з поривами до 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі  1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Нагадаємо, зранку неподалік Волочиська через негоду в ДТП потрапив рейсовий пасажирський автобус, який їхав із Варшави. В салоні було 23 дорослих та 2 дітей. Внаслідок аварії пасажири отримали травми, читайте деталі у матеріалі Біля Волочиська перекинувся пасажирський автобус. Є постраждалі (ВІДЕО)

Ще одна аварія трапилась на Кам’янеччині. Там з дороги з’їхала карета швидкої допомоги. Виїхати самотужки водій не зміг, тож викликали рятувальників. Читайте про це за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ігор Калінушка

    Як ви так лагодили, що від вітру все зламалось? Бо руки не з того місця...?
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗ Більше новин у нашому Telegram-каналі https://t.me/vsimnews

  • Анастасия Дмитриева

    Знову? А хтось сяде в ліфт з маленькою дитиною і буде сидіти там не зрозуміло скільки!!!!

keyboard_arrow_up