Хмельницькі надзвичайники поїхали навчатися до Польщі

Хмельницькі надзвичайники поїхали навчатися до Польщі
Скрін з відео ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Впродовж 10 днів рятувальники навчатимуться як правильно реагувати у кризових ситуаціях. 

  • Польські колеги розкажуть більше про медичний порятунок, висотні рятувальні роботи та надання першої допомоги під час травм. 

Надзвичайники з усієї України вирушили на навчання до сусідньої Польщі. У складі є десятеро рятувальників з Хмельниччини, інформують в Службі з надзвичайних ситуацій

З 3 по 12 вересня рятувальники підвищуватимуть свої знання у тренінг-проекті в місті Краків. Там вони мають навчитися реагувати на кризові ситуації. Із надзвичайниками польські колеги ділитимуться знаннями з медичного порятунку, висотних рятувальних робіт, наданні допомоги під час різних видів травмувань.

У хмельничан вже почалися й практичні заняття. Вони засвоюють знання з домедичного рятування, надають серцево-легеневу реанімацію умовному постраждалому, оглядають його та транспортують до «швидкої».

Відео дня

— Попереду ще кілька днів навчань, які дадуть українським рятувальникам неоцінені знання, які вони застосовуватимуть у жорстоких українських реаліях. Адже щоденно наші герої без зброї ліквідовують наслідки завалів будівель, що спричинені ракетними ударами російського ворога, — зазначають в Службі. 

Детальніше як проходить тренінг дивіться на відео від ДСНС:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    А залог в 200 тис. грн. за кожного внесли?

keyboard_arrow_up