Хмельницькі рятувальники вирушили на деокуповані Херсонщину та Миколаївщину

Хмельницькі рятувальники вирушили на деокуповані Херсонщину та Миколаївщину
Фото Сергія Гамалія
  • Надзвичайники допомагатимуть налагоджувати роботу місцевих підрозділів. 

  • Разом із ним вирушили піротехніки. 

Звільнення Херсону та частини Херсонської й Миколаївської областей стало справжнім святом для українців. Та тепер на деокупованих територіях з’явилось чимало роботи для кожної комунальної установи, організації та правоохоронних органів. 

Що робитимуть рятувальники на звільнених землях

В допомогу місцевим службам відправилися колеги із західних областей. Так, днями з Хмельниччинини на деокуповані території Миколаївської та Херсонської областей вирушили надзвичайники. За словами голови Хмельницької ОВА Сергія Гамалія, вони допомагатимуть “очистити нашу землю від наслідків перебування орків”. 

Хмельницькі рятувальники вирушили на звільнені землі у складі зведеного загону разом із колегами з Львівської та Рівненської областей. На звільнених територіях вони виконуватимуть завдання за призначенням та допомагатимуть налагодити роботу підрозділів ДСНС. Також до районів, де велись бойові дії, вирушили і хмельницькі піротехніки.

Відео дня

— Бажаємо нашим хлопцям сил та наснаги, адже роботи у них надзвичайно багато! Бережіть себе! — додав Гамалій. 

Голова Державної Служби з надзвичайних ситуацій Сергій Крук зазначив, що на Херсонщині рятувальники розбирають завали зруйнованих будинків, а піротехнічні підрозділи вже розміновують нашу землю.

— Нашим спеціалістам потрібно обстежити та зробити безпечною понад 7 тисяч квадратних кілометрів деокупованої території Херсонської області, — повідомив Крук. 

Тут і далі фото зі сторінки Сергія Крука

Нагадаємо, влітку хмельницькі комунальники їздили на Чернігівщину — відновлювати людські оселі. Вони ремонтували покрівлі, засклили вікна та підлатали домівки чернігівчан. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Раїса Коржінівська

    Боже бережи їх усіх.
  • Таїсія Образцова

    Барежи Вас Боже 🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up