Хмельницьких депутатів закликають до позачергових сесій через "формулу Штайнмаєра"

Хмельницьких депутатів закликають до позачергових сесій через "формулу Штайнмаєра"
  • Можливе введення особливого стану на Донбасі багатьма сприймається як "капітуляція України".
  • Через це людей кличуть на акції протесту.
  • Своє слово активісти закликають сказати і місцевих депутатів.

Президент підтвердив, що українська сторона погодила так звану «формулу Штайнмаєра» щодо виборів на окупованому Донбасі, але закликав не боятися «страшилок». Водночас заява Зеленського викликала бурхливу дискусію в суспільстві. Хтось підтримує плани влади, а хтось вже назвав це капітуляцією. Останні не лише висловлюють свою думку публічно, а й збираються на акції протесту. Запланована така і в Хмельницькому.

Своє слово щодо даної ситуації мають сказати і хмельницькі депутати. Так вважають місцеві активісти. Вони вже зареєстрували звернення в обласній та міській радах. Хочуть, аби депутати зібралися на позачергові сесії. Під зверненнями підписалися представники наступних організацій:

  • ГО "Об'єднання учасників та інвалідів бойових дій "Подільська січ"
  • ВП ВГО "Ветеранське братерство"
  • БВ "Подих надії нації"
  • Го "Спілка інвалідів війни та ветеранів АТО Хмельниччини"
  • ПП "Національний корпус Хмельниччини"

Як повідомила vsim.ua волонтерка Тетяна Юзепчук,звернення були зареєстровані сьогодні, 1 жовтня. Додає вона,що сесії мають бути скликані вже завтра. Щодо подальших планів дій активістів, то Тетяна говорить,що вони залежитимуть від рішень міської та обласної рад.

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Юрій Марцінкевич

    За цю формулу позеленівші патріоти клоуни що хочуть перестати стріляти
  • Юрій Марцінкевич

    За цю формулу виступають позеленівші патріоти - клоуни що хочуть перестати стріляти
  • Любовь Прушинская

    Задовбали,перестаньте мутити народ
  • Саша Каминский

    Бізнес для них закінчиться.  Ось такі у нас патріоти, які закликають до продовження війни..... Може люди нарешті зрозуміють хто такі ці "ряжені" націоналісти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up