Хто буде начальником Служби у справах дітей Хмельницької ОДА — результати конкурсу

Хто буде начальником Служби у справах дітей Хмельницької ОДА — результати конкурсу
  • В облдержадміністрації попередньо визначили, хто керуватиме Службою у справах дітей.

  • Дізнавайтеся, що відомо про цю людину.

Служба у справах дітей Хмельницької ОДА від вересня цього року без повноцінного керівника. Раніше цю посаду обіймала Ніна Магур. Голова Сергій Гамалій звільнив її з займаної посади своїм розпорядженням. Офіційна підстава — досягнення пенсійного віку. Ніна Магур відома тим, що у липні цього року попалася на отриманні 5000 доларів, за які мала «посприяти» подружжю в усиновлені дитини.

1 грудня Сергій Гамалій підписав розпорядження, у якому йшлося про оголошення конкурсу на заміщення посади. В умовах проведення конкурсу йшлося, що кандидат повинен мати:

  • Відео дня
    /li>

Також було передбачено, що призначення на посаду є безстроковим, а в разі досягнення особою 65-річного віку — один рік з правом повторного призначення без обов’язкового конкурсу. Зарплата начальника служби у справах дітей складається з окладу у 8 800 гривень та інших виплат.

Зрештою у Хмельницькій ОДА провели конкурс, за результатами якого визначили переможця — Любов Тимофіїв. Відповідний документ опублікований на порталі вакансій державної служби. Сергій Гамалій вже підписав розпорядження про визначення переможця конкурсу. Про це журналістам vsim.ua розповіла директор департаменту інформаційної діяльності ОДА Інна Михайлова. За її словами, призначення Любов Тимофіїв відбудеться пізніше.

Зараз Любов Тимофіїв є заступником начальника служби у справах дітей. Така інформація є на сайті Хмельницької ОДА. Доти вона працювала начальником відділу державної допомоги та реалізації сімейної політики департаменту соціального захисту населення ОДА.

Остання подана Любов Тимофіївою електронна декларація охоплює 2020 рік. У ній зазначено, що чиновниця володіє чотирма земельними ділянками — двома у Красилові та ще двома у Кобиловолоках Тернопільського району. Також у неї є житловий будинок у Красилові, а в її чоловіка — квартира там же.

У розділі транспортних засобів вказані два авто — «ВАЗ 21063» та «КІА Cerato». Основним доходом Любов Тимофіївої є зарплата — 226 780 гривень. Вона також отримувала кредит та позику на загальну суму в 1,45 мільйона. Основними джерелами доходу чоловіка є пенсія (88 502 гривні) та підприємництво (32 369 гривень).

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач19

    Любов Тимофіїв відповідальний керівник, чудова людина.

keyboard_arrow_up