Індустріальний парк і майданчик для вигулу собак: ТОП-5 новин на «ВСІМ» за 16 серпня

Індустріальний парк і майданчик для вигулу собак: ТОП-5 новин на «ВСІМ» за 16 серпня
Фото - taslife
  • Підготували підбірку із найпопулярніших новин нашого сайту за минулу добу, аби ви не пропустили важливе.

1. Закінчили облаштування майданчика для вигулу собак на Озерній. Як він виглядає (ФОТО)

У Хмельницькому завершили облаштування першого майданчика для вигулу собак. Він розташований поряд із зоною відпочинку в мікрорайоні Озерна. Площа майданчика складає 0,2 гектара, він поділений на три частини — дві для вигулу та одну для дресирування. На вході розміщена табличка «Територія собак». Деталі - у матеріалі. 

Відео дня

2. Пишаюся, що я алкоголік”: хмельничанка розповіла про боротьбу із залежністю

Про анонімних алкоголіків та власний досвід боротьби із залежністю хмельничанка розповіла журналістці ВСІМ. Читайте історію-сповідь жінки, яка подолала хворобу під назвою алкоголізм. 


 

3. Індустріальний парк «Хмельницький»: міськрада шукає управляючу компанію

Міськрада розпочала пошук компанії, яка забезпечить розвиток індустріального парку. Планується, що її оберуть до кінця жовтня цього року. Розповідаємо, що відомо про індустріальний парк та умови відбору управляючої компанії.

4. Хмельничанин Максим просить облаштувати пляж у Дубовому. За чи проти?
Нове звернення зареєстрували на сайті електронних петицій. Владу просять створити та облаштувати пляж у мікрорайоні Дубове зі створенням паркомісць. Чи збере петиція необхідну кількість голосів - покаже час. До кінця збору підписів залишається 89 днів. 

5. Парад вишиванок і свято борщу. Що запланували у Хмельницькому до Дня Незалежності (ПРОГРАМА)
У міській раді вже затвердили план святкових заходів до Дня Незалежності. Хмельничанам обіцяють насичену програму - концерти, свято борщу, парад вишиванок, безліч майстер-класів і лазерне шоу. Куди піти і що подивитись у свято - обирайте у матеріалі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up