Із 4 грудня на Проскурівській працюватиме різдвяний ярмарок

Із 4 грудня на Проскурівській працюватиме різдвяний ярмарок
  • Центр Хмельницького перевтілиться вже найближчої суботи.
  • Там засяє ялинка та запрацює різдвяний ярмарок.

На календарі 1 грудня. Це означає, що осторонь новорічного настрою невдовзі не залишиться ніхто. Традиційно в місті відкриє прилавки різдвяний ярмарок і засяє головна ялинка Хмельницького. Її почали встановлювати ще 17 листопада. 

Як повідомляли у міськраді, висота новорічного дерева 20 метрів. Її прикрашають 58 гірлянд, вогні яких вже скоро зможуть побачити хмельничани. Увімкнути ялинку мають вже цієї суботи, 4 грудня. З цього ж дня розпочне роботу різдвяний ярмарок. Його, як і щороку, розгорнуть навколо ялинки. Крім того, для містян встановлять фотозони. Працюватиме ярмарок до 19 січня. 

Також нагадаємо, що на Проскурівській розпочалося встановлення льодової гірки. Вона займає проїжджу частину на ділянці від Володимирської до театру ляльок. Таким чином рух на час дії атракціону буде перекритий. Детальніше про це читайте в матеріалах:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Alex Varmint

    А ещё долбанная горка которая перекрыла проезжую часть. В чём проблема была поставить её на площади, там что места не хватает. Ну и вишенка на торте. место под горку сдали за 1700грн в месяц бизнесмену из Ивано Франковска. Остальные думаю сразу в карман чиновникам

    ЧитачЧитачів reply Alex Varmint

    Не скигли, все тобі не так. Гірку потрібно, ярмарок потрібно, фестивалі - теж потрібно. Адже ніяк за захворюваністю не можемо догнати Київ.

    Alex Varmint reply ЧитачЧитачів

    Ну вот и шанс. Когда время косить бабло, карантин вне закона.

keyboard_arrow_up