Керівника Правого сектора Сашка Білого вбили, як він і попереджав (ВІДЕО)

Керівника Правого сектора Сашка Білого вбили, як він і попереджав (ВІДЕО)
У Рівному вбили активіста Правого сектора Олександра Музичка, більш відомого як Сашко Білий.

Сашко Білий став відомим широкому загалу після запального "спілкування" з прокурором Рівненської області. Для тих, хто ще не бачив - у відео присутня ненормативна лексика.

Під час першої чеченської війни в 1994 році командував загоном УНА-УНСО "Вікінг", який воював у складі підрозділу Шаміля Басаєва та був охоронцем Джохара Дудаєва. Під час війни отримав позивний "Білий".

Відео дня
> В Україні Олександра Музичка кілька разів притягали до кримінальної відповідальності за вимагання, розбій та хуліганство. 22 березня Сашко Білий зі зброєю розігнав молодіжний концерт у Рівному, посилаючись на піст та сороковий день за загиблими на Майдані. А 25 березня його застрелили міліціонери.

Як повідомив перший заступник міністра МВС України Володимир Євдокимов:

"Ще 8 березня були порушені кримінальні провадження стосовно Музичка за злісне хуліганство та протидію законній діяльності співробітників правоохоронних органів. 9 березня було оголошено підозру, а 12 березня Музичка оголошено у розшук. Сьогодні вночі була проведена спецоперація спільно з ГУБОЗ та "Соколом". В селі біля м.Рівне в кафе "Три карасі" його виявили та прийняли рішення затримати. В ході операції затримано трьох із угрупування Саші Білого, вилучено АК та ПМ. На окрики міліції Білий хотів втекти через вікно та відкрив вогонь на ураження по "Соколу". Перша куля потрапила у співробітника "Сокола" у шолом, але відрикошетила у передпліччя. Другим пострілом Музичко попав у погон цьому співробітнику. Після цього цей співробітник відкрив вогонь по ногах Музичка. Інші співробітники стріляли у повітря. Згодом ще один постріл потрапив у ногу Музичку, той намагався відстрілялюватися. Продовжували лунати постріли з його боку. Правоохоронці на той момент були за спиною Музичка. Коли його повалили на землю, він продовжував стріляти і був поранений. Викликані лікарі констатували смерть Музичка", - повідомив він.

Про те, що його планують "прибрати", Сашко Білий заявив про 10 днів до своєї смерті.

- Керівництво генпрокуратури і МВС України прийняли рішення про моє фізичне знищення, або захопленні і видачі мене Росії, для того, щоб потім все звернути на спецслужби РФ. Для проведення цієї операції вже створений спецзагін, - сказав він у відеозверненні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Anonymous

    Нет у вас хлеба тупые хохлы, все просрали, и мозги тоже.
  • Anonymous

    100% що провокатор. Лана Михайлова, напевно, знову працює.
  • Anonymous

    ПРОВОКАТОР!!!
  • Anonymous

    поїдьте подивіться в тростянець, як охороняють кордони і скільки техніки ворога навіть незамаскованого....якщо згадати з кого кремлівське чучело взяло приклад....олімпіада 41----зараз14, початок-неділя....як говориься чує моє серце, ми напередодні грандіозного шухера.........але влада мовчить, і треба усвідомлювати, що ніхто нас не захистить, крім нас самих, а ворог-не тільки руських солдат- звір, яких перелопатить, переоре, перегвалтує Україну, а ворог-рада, яка в опозиції до свого народу, ворог-чиновник-казнокрад і дармоїд, який не вміє нічого робити, крім чайовнічати.і продовжує сидіти на свому теплому місці і регулярно отримувати немаленьку!!!зарплатню...вони воювати не підуть, як не піде кру, податкова,прокуратура, обеп, сбу...вони і при новій владі мають ті самі привілегії, ще й більші...люди, думайте і заготовте валізку з самим необхідним і документами.....все вирішить неділя...добрий день ніхто не збирається казати...саме страшне, що свої,які народилися, виросли, любилися, на цій землі поховані рідні,-поїхали на заробітки в росію-----зараз готові йти штурмом на українську землю, всіх різати і здобрювати кістками землю...ми одні зі своєю бідою і замість того щоб хоча б на місцевому!!! рівні прийняти порядок дій у випадку нападу..-...всі мовчать як риби,...зато своїх дітей вже вивезли...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up