Коли у Хмельницькому відновлять водопостачання (ОНОВЛЕНО)

Коли у Хмельницькому відновлять водопостачання (ОНОВЛЕНО)
  • На магістральному вдодопроводі сталася аварія.
  • Полагодити комунальники змогли не з першої спроби.
  • Водопостачання почали відновлювати.

Ще у вівторок, 4 березня, в деяких мікрорайонах Хмельницького призупинили водопостачання. Причина - аварія магістрального водопроводу на вулиці Городній. Ліквідувати її планували до 18:00. Та зробити цього комунальники не змогли. Спочатку повідомили, що через ускладнення ремонт триватиме до 23:00.

Та й цього разу не склалося. На ранок сьогодні, 5 березня, Хмельницький залишився без води. Вже о 7:30 у "Хмельницькводоканалі" повідомили, що ремонтні роботи завершуються і в мережі починає подаватися вода. Додали, що із кранів хмельничан вона зможе текти упродовж 2-3 годин. Тобто, орієнтовно із 9-10 ранку.

- Система була повністю пуста. Наразі воду запускають у мережі. Так само запускають помпову станцію, роботу якої призупиняли. Вода буде з'являтися поступово. Розпочали запуск із західної сторони міста від Гречан. Далі по мікрорайонах. Протягом 2-3 годин вода має наповнюватися в резервуарах. Потім почнемо відкривати засуви, щоб вона йшла по мережах. Наразі вони фактично пусті. Бо ми зупиняли роботу станції й викачували всю воду, щоб провести роботи. Через це доведеться трохи почекати, - розповів речник МКП “Хмельницькводоканал” Сергій Буряківський.

Відео дня

ОНОВЛЕНО: Станом на 11:40 водопостачання відновили лише частково. У більшості містян води й досі немає. Про це пишуть читачі vsim.ua у коментарях  на нашому сайті. Тому ми звернулися у "Хмельницькводоканал". Там пояснили, що водопостачання буде відновлюватися поступово. Мовляв, запуск системи виконують спочатку під низьким тиском задля того, щоб уникнути нових аварійних ситуацій. Тому вода з'являтиметься у кранах хмельничан у різний час. Слідкуйте за оновленнями.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (54)
  • Саша Доцюк

    Хто знає: напишіть, будь-ласка де є в місті загальнодоступні криниці (за якими адресами ) чи колодязітз насосом. Хто де набирає?

    Віталій reply Саша Доцюк

    раково, вони не залежать від чернелівки
  • Валентина Гребенюк

    Львівське шосе води немає.
  • Оксана Яна Казмирчук

    В Гречанах ближні з'явилась о 6 ранку
  • Анастасія Воробйова

    Гречани є.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up