Кому чекати приємних сюрпризів, а кому слід бути обачним. Гороскоп на тиждень

Кому чекати приємних сюрпризів, а кому слід бути обачним. Гороскоп на тиждень
Фото ілюстративне
  • Які повороти долі та несподіванки підготували зірки для кожного знака зодіаку із 6 по 12 квітня, дізнавайтесь далі.

Овен 

Цей тиждень сприятливий для роботи по дому. Якщо ви будете працювати разом із сім'єю, це допоможе вам зміцнити ваші стосунки, пише 24tv. Наприкінці тижня можуть виникнути труднощі і краще не відправлятися у поїздки.

- Сприятливий день: 11 квітня
- Несприятливий день: 6 квітня

Відео дня

Телець 

Ви зможете насолодитись результатом своєї праці, або ж ви можете помітити суттєві зрушення на своєму шляху. У фінансовому плані будьте дуже уважні.

- Сприятливий день: 8 квітня
- Несприятливий день: 9 квітня

Близнюки 

Вам варто задуматися над планами на майбутнє. Відкладіть усі рутинні та нецікаві справи і займіться чимось корисним. Не бійтесь ставити собі важкі завдання. 

- Сприятливий день: 10 квітня
- Несприятливий день: 11 квітня

Рак 

Астрологи радять в роботі бути працьовитими, рішучими та готовими допомогти. Але слід дати собі час, щоб накопичити енергію, перш ніж приступати до завдань.

- Сприятливий день: 6 квітня 
- Несприятливий день: 7 квітня 

Лев 

Щоб все йшло за планом, постарайтеся визначити, що вам дійсно потрібно. Краще не читати новин, адже вони можуть загнати вас у депресію. 

- Сприятливий день: 10 квітня
- Несприятливий день: 8 квітня

Діва 

Ви надихнетесь новими ідеями та відчуєте позитивну динаміку. Це ідеальний час для того, щоб спробувати максимально досягнути своїх цілей. Цього тижня постарайтеся уникати дорогих покупок.

- Сприятливий день: 10 квітня
- Несприятливий день: 12 квітня

Терези 

Цього тижня у вас є всі шанси завершити проєкти та отримати достойні результати. Вас очікують приємні події, а неприємних поворотів долі ви зможете самостійно уникнути завдяки інтуїції.

- Сприятливий день: 6 квітня 
- Несприятливий день: 8 квітня 

Скорпіон 

Перед вами виникне дилема "хочу – не хочу. Для її вирішення складіть план справ і чітко виконуйте все за порядком. Якщо ви не встигаєте чогось зробити – попросіть допомоги у близьких.

- Сприятливий день: 9 квітня 
- Несприятливий день: 10 квітня

Стрілець 

У вас можуть виникнути суперечки на роботі чи в особистому житті. Намагайтеся контролювати свої емоції. 

- Сприятливий день: 12 квітня
- Несприятливий день: 9 квітня

Козеріг

Вам варто скласти чітку картину цілей, до яких ви повинні прийти в кінцевому результаті. Ваша підтримка рідним зараз неабияк необхідна. 

- Сприятливий день: 7 квітня
- Несприятливий день: 11 квітня 

Водолій 

Краще не приймати поспішних рішень. Тримайте всі свої плани при собі та не розповідайте про них тим, кому не довіряєте. Адже це може принести негативні наслідки.

- Сприятливий день: 6 квітня
- Несприятливий день: 10 квітня 

Риби 

Звертайте більше уваги на потреби оточуючих. Не все буде йти за вашим планом, але не засмучуйтеся, зміни підуть на краще. Будьте обачними зі своїми витратами, бо є великі шанси витратити зайвого. 

- Сприятливий день: 12 квітня 
- Несприятливий день: 9 квітня

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up