Кривак отримав догану від мера за те, що використав службове авто у власних цілях

Кривак отримав догану від мера за те, що використав службове авто у власних цілях
Фото з архіву редакції

Хмельницький міський голова оголосив догану секретарю міськради Михайлу Криваку за те, що використав службовий автомобіль в особистих цілях. 

Секретар міської ради Михайло Кривак попався поліцейським п’яним за кермом. Чиновник не приховував, що він випив кілька келихів вина. Про це він відкрито говорив журналістам після того, як у Фейсбук виклали фото із протоколом оформлення. Нагадаємо, що чиновник їхав на службовому авто.

Хмельницький міськрайонний визнав його винним за частиною 1 статті 130 КУпАП. Михайло Кривак мав би сплатити 10 200 штрафу і позбутися водійського посвідчення на рік.  Але він подав скаргу в Апеляційний суд Хмельницької області.

До слова, Кривак жодного разу не прийшов на слухання своєї справи у Хмельницькому міськрайонному суді і не з’явився на розгляд апеляції, яка була призначена на 25 квітня.

Відео дня

За інформацією ГО “Нагляд”, яку вони отримали у відповідь на інформаційний запит від міської ради, Криваку оголосили догану. У документі вказано, що проводилося службове розслідування, в результаті якого Михайла Кривака позбавили права користуватися службовим автомобілем,  а міський голова оголосив йому догану.

У міській раді, згідно відповіді на запит, вважають, що Михайло Кривак своїми діями “будь-якої шкоди органу місцевого самоврядування не завдав”.

Розгляд справи в Апеляційному суді перенесли на 14 травня.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Сіма

    Симчишин дітей своїх на службовому авто забирає зі школи і дитсадка. То це як? І не лише він. І не лише цей випадок
  • Kykylyk Mik

    Мав би сам піти , але у нас так не принято :(
  • Oleksander Kizun

    Да гнати цего підара нада після всього а ця догана до самой сраки йому.
  • Анонім

    Як справжній мужик, в якого є яйця, не притягував би стільки уваги, а заплатив би штраф і рік би поїздив в троле

    Сіма reply Анонім

    На дачу за містом у тролейбусі?))))

    Анонім reply Сіма

    Ну ж не як Герега. Міг би і пішечки, і для здоров'я добре і буде час подумати чи варти келішок другий пригубити і до керма рватися.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up