«То вже будуть його проблеми», - Симчишин прокоментував нічне затримання секретаря міськради

«То вже будуть його проблеми», - Симчишин прокоментував нічне затримання секретаря міськради
  • Катання чиновника вночі на службовому авто прокоментував міський голова Хмельницького.

  • За нічні пригоди на службовому автомобілі Михайла Кривака позбавили права користуватися транспортом.

У вівторок, 16 січня, в першій годині ночі на Майборського зупинили «ЗАЗ Sens». Автомобіль є комунальною власністю і знаходиться на балансі КП по організації роботи міського пасажирського транспорту. За кермом був секретар Хмельницької міськради Михайло Кривак. Поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чиновник пройшов огляд в обласному наркодиспансері на Сіцінського (раніше Ватутіна).

Михайло Кривак не заперечив, що це був він. Та каже, що не був у стані алкогольного сп’яніння. Хоч зізнався, що випив кілька склянок сухого вина. Чи був він п’яним - покажуть аналізи крові.

Рішення про те, чи винен він у порушенні за частиною 1 статті 130 КУпАП, прийматиме суд. Засідання призначене на 1 лютого. Та один факт незаперечний – чиновник на службовому транспорті катався у неробочий час вночі. Пояснив це тим, що не хотів тримати водія у позаробочий час і відпустив його. Які санкції застосували й можуть застосувати до секретаря міськради, vsim.ua запитали у міського голови Хмельницького Олександра Симчишина.

Відео дня

►Аудіо версія коментаря Олександра Симчишина.

Журналіст: - Потрібно, щоб ви прокоментували ситуацію з секретарем міської ради, який, ймовірно, п’яний катався на службовому авто в неробочий час.

Олександр Симчишин: - А чому ймовірно п’яний?

Ж. - Поки що це судом не доведено. Так що ствердно його п’яним не можна називати.

О.С. - Після першого лютого, як відбудеться судове засідання, будемо коментувати. Коли буде встановлений факт.

Ж. - Але він їздив на службовому авто в неробочий час.

О.С. - За цю ситуацію він вже позбавлений права користуватися службовим авто. З вчорашнього дня. На невизначений час. Навіть для виконання службових обов’язків він буде користуватися чи своїм чи громадським транспортом. То вже будуть його проблеми. Службове авто в нього забране на невизначений час. Вже. До рішення суду.

Ж. - А якщо буде рішення суду, що він все таки був п’яний.

О.С. - Тоді будемо приймати рішення.

Ж. - А які можливі варіанти?

О.С. - Дисциплінарне стягнення у вигляді догани, неможливість користуватися службовим транспортом, звернення до комісії з питань депутатської етики, щоб дала оцінку поведінці депутата.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Валерій Лесков

    роздули ніби це найбільша проблема міста і, о богі, подібне сталося вперше!

    Anatoliy Proskurovitch reply Валерій Лесков

    Давайте владним мужам міста дозволимо офіційно кермувати "під мухою". Вони ж немають часу зняти стрес від перенасиченого робочого графіка.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up