“Щоб не хворів”: активісти передали Михайлу Криваку “чарівний плед”

“Щоб не хворів”: активісти передали Михайлу Криваку “чарівний плед”
  • Михайла Кривака оформили за кермування службового авто «під мухою».
  • На засідання чиновник не з’являвся. Офіційна причина – секретар міськради був на лікарняному.
  • Активісти «Автомайдану» вважають, що справу спеціально затягують і влаштували показову акцію. Передали Михайлу Криваку “чарівний плед”.

Ще 16 січня цього року патрульна поліція на Майборського зупинила «ЗАЗ Sens». Автомобіль знаходиться на балансі комунального підприємства по організації роботи міського пасажирського транспорту. За кермом службового авто був секретар Хмельницької міськради Михайло Кривак. Патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Оформили за частиною 1 статті 130 КУпАП. Журналістам чиновник зізнався, що випив декілька келихів вина. Та зазначив, що п’яним, на його думку, не був.

Справу направили до суду. Якщо чиновника визнають винним, то він сплатить 10 200 гривень штрафу і його позбавлять права керувати транспортними засобами на один рік.

Захворів перед засіданням

Перше засідання мало пройти 1 лютого. Обвинувачений у п’яному водінні чиновник до суду не з’явився. Офіційна причина – Михайло Кривак захворів і перебуває на лікарняному. Напередодні, 31 січня, секретар міськради був присутній на сесії. У підсумку засідання перенесли на 19 лютого.

Відео дня

Активісти хмельницького осередку «Автомайдану» вважають, що Михайло Кривак навмисне затягує розгляд справи про адмінправопорушення.

- Справа в тому, що є певні терміни – два місяці. Після цього справа не може бути розглянута. Це усім відома схема, коли ловлять п’яних за кермом, два місяці не приходити по поважній причині і суд її закриває. Ніяких штрафів й нічого немає, ніякої відповідальності немає. Тому ми дуже сподіваємося, що це не так. Але в нас є певна думка, що дане судове засідання відбувається по цій схемі, - заявив активіст хмельницького осередку ВО «Автомайдан» Дмитро Хоптинець. - Ми дуже просимо і дуже наполягаємо все ж приходити на суди. Також «Автомайдан» буде ініціювати перевірку цих лікарняних. Ми будемо дивитися з врачами, які виписали ці лікарняні.

“Насірову поміг, Луценку поміг. То сподіваємося і Криваку поможе”

Сьогодні, 16 лютого, з усіма цими претензіями активісти навідалися до приймальні секретаря Хмельницької міськради Михайла Кривака. Кажуть, що хотіли пересвідчитися, що той здоровий і зможе прийти до суду. На місці чиновника не виявилося. За поясненнями його секретарки, чоловік з вівторка, 13 лютого, перебуває на лікарняному. «Автомайданівці» вирішили по-своєму «потролити» чиновника і передали тому теплий плед.

- Від імені «Автомайдану» ми хочемо передати йому отакий от пледик. Дуже він в нас чарівний, дуже теплий. Дуже люди від нього зразу одужують. Щоб він не хворів, щоб він нам був здоровий, щоб не пропускав судові засідання. Ми всі збираємося, така купа людей, а він підводить нас, - заявив голова хмельницького осередку «Автомайдану» Артур Сторожук. – До речі, пледик чарівний. Помагає всім. Насірову поміг, Луценку поміг. То сподіваємося і Криваку поможе.

Наступне судове засідання по справі заплановане на понеділок, 19 лютого. Чи з’явиться на нього Михайло Кривак, поки невідомо. Чиновник перебуває на лікарняному. Слідкуйте за розвитком подій на vsim.ua.

Читайте також: «То вже будуть його проблеми», - Симчишин прокоментував нічне затримання секретаря міськради

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up