Леся Нікітюк присвятила пісню загиблому військовому (ВІДЕО)

Леся Нікітюк присвятила пісню загиблому військовому (ВІДЕО)

Ліричну композицію “Блакитні очі” хмельничанка присвятила товаришу Денису Ріхтеру, який загинув у травні на Донеччині. 

Телеведуча та волонтерка Леся Нікітюк випустила ліричну пісню, присвячену українським військовим, які з перших днів війни захищають країну від окупантів. 

Цього разу хмельничанка записала трек під назвою "Блакитні очі". Нікітюк стала співавтором пісні. Текст писали також Євген Матюшенко та Микола Мартинюк. Музику написав відомий композитор Руслан Квінта. Відео змонтувала Марія Матвеєва. Станом на ранок 24 липня композиція перебуває під номером 35 на вкладці “Набуває популярності” в Youtube. 

У кліпі показано моторошні кадри війни в Україні, і палкі зустрічі рідними наших військових, відео, зняті з передової. азовцями, і, звісно, добрі очі українських захисників.

Відео дня

— "Блакитні очі"... Присвячую всім, хто захищає нашу Україну. А особливо моєму другові Денису Ріхтеру, загиблому в Луганській області", — підписала ролик Нікітюк.

У коментарях шанувальники захоплюються голосом Лесі та відзначають, що пісня зворушлива до сліз. 

Нагадаємо, Денис Ріхтер загинув смертю Героя у бою з російськими окупантами 25 травня. Мешкав у місті Славута. Мав звання старшого сержанта. У Героя залишилася мама Галина Володимирівна, дружина Валентина Олександрівна та двоє синів — Даніїл і Тимофій.

До війни Денис жив звичним мирним життям: одружився, працював водієм. Три роки був на заробітках за кордоном. У 2014 році чоловіка мобілізували. Спочатку він працював у Славутському об’єднаному міському військовому комісаріаті. За рік його перевели у 8-й окремий полк спеціального призначення у Хмельницький. З 2015 року Воїн брав участь в АТО/ООС. В перший день російського вторгнення Денис Ріхтер вже обороняв Київ. Згодом був відправлений на Схід. Загинув у віці 35 років

“Блакитні очі” — це вже третя композиція Нікітюк з початку повномасштабного вторгнення. Раніше хмельничанка записала воєнний хіт на пісню “Сіла птаха”. Згодом Нікітюк випустила свіжу гумористичну композицію в колаборації з композитором Степаном Гігою "Цей сон"

Ми повідомляли, що з перших днів війни телеведуча Леся Нікітюк відкрила центр прийому переселенців у Хмельницькому та активно волонтерить. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Така собі з неї співачка.

keyboard_arrow_up