Леся Нікітюк розкритикувала бренд “Dolce&Gabbana” через співпрацю з Кіркоровим

Леся Нікітюк розкритикувала бренд “Dolce&Gabbana” через співпрацю з Кіркоровим

"Dolce & Gabbana закрили коментарі. Сором і ганьба. Від нас, від правди, вони закрили коментарі", — повідомила хмельничанка. 

Хмельничанка Леся Нікітюк, яка з перших днів після повномасштабного вторгнення рашистів в Україну займається волонтерством, публічно присоромила італійський дім моди “Dolce&Gabbana”.

Виявилось, що модельєри продовжили співпрацю з російським співаком Філіпом Кіркоровим, який відзначився підтримкою путінського режиму. Модний будинок продавав російському артисту свої речі, незважаючи на те, що світові бренди мають ігнорувати ринок країни-агресорки, а особливо прихильників путінізму.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Boycott Russia (@boycott.russia.fashionbeauty)

Відео дня
div>

 

У своїх сторіс в Інстаграм Нікітюк закликала шанувальників залишати на сторінці бренду в соцмережах хештег #russiaisaterroriststate. Наводимо вам скріни зі сторіс Лесі, аби ви змогли все побачити коли ті зникнуть. 

Бренд не придумав нічого кращого, ніж закрити можливість залишати коментарі до публікацій на їх офіційній сторінці. Це ще більше обурило Лесю. 

Вона пригадала, що модельний дім вже раніше потрапляв в гучний скандал. Стефано Габбана образив американську співачку Селену Гомес, написавши обурливий коментар під її фото "Вона така страшна". Тоді на них зірвалася хвиля критики від шанувальників Гомес, але навіть в тій ситуації “Dolce&Gabbana” не закривали коментарі. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віталій Українець

    Леся що ж ти хочеш від італьяшки.Який навіть чорта зрекламує аби гроші заплатили!

    Будеш у них в магазині заблюй всю вітрину!

    Es fero reply Віталій Українець

    Україну будуть підтримувати і допомагати якщо це буде вигідно їм а не шкодити. ви думаєте німці дуже раді що в них скоро проблеми з газом будуть? кожен думає про себе...

keyboard_arrow_up