Мати відволіклась. У центрі Хмельницького шукали 3-річну дитину

Мати відволіклась. У центрі Хмельницького шукали 3-річну дитину
  • Інцидент трапився на Проскурівській.
  • Мати відволіклась, після чого дитина зникла з поля зору.

У центрі Хмельницького розшукали трирічного хлопчика ще до того, як до поліції звернулась його мама. Правоохоронці помітили дитину поблизу «Еко-маркету». В цей час 35-річна мати хлопчика намагалась самостійно розшукати сина, але марно. Про це повідомляють у Хмельницькому районному управлінні поліції.

Лише після невдалих спроб жінка звернулась на "102" і повідомила про зникнення хлопчика, на що в поліції відповіли, що дитину вже знайшли.

Як розповіла сама 35-річна мати, перебуваючи на Проскурівській, вона відволіклась на хвилинку, а в цей час син відійшов на декілька метрів від неї. Після того, як дитина зникла з поля її зору, вона кинулась його шукати. Коли не змогла знайти, тоді змушена була звернутись до правоохоронців.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (72)
  • Irina_ Gro_і

    ЛЮДИ ви ж не знаєте на, що мати відволікалась! І всі пишуть, що вона в телефоні сиділа. Ви за неї слідкували чи шо? Вам лише на техніку все спихувати!
  • Лина Шевчук

    А я тоже однажды на рынке увидела плачущего мальчика. Никто к нему не подошёл даже. Я с ним начала разговаривать, так кроме "мвма", ничего не услышала. И пошли мы с ним прямиком в милицию. Начали оформлять на него все записи и тут, слава богу, бежит мама. Я выдохнул и ушла.
  • Victoria Tsaruk

    Я в свої три роки у дорослих з-під носу втекла і пішла додому. З села, полем, кілометр пройшла, поки не знайшли.
    Самостійна дуже була
    Мама не супер герой, а діти за руку ходити не дуже хочуть.
  • Юлия Юлия

    Не кажіть гоп,поки не перескочили... 90 роки,нема телефонів-є черги...Стою в черзі,тримаю дитину за руку,під час розрахунку,а це буквально пару хвилин,повертаюсь до дитини,а її нема,вона просто пішла за прохожими,через хвилин 5 я знайшла її у цьому ж ряду,але те що я пережила за цей короткий час я не забуду ніколи...Так що не пишіть дурниць...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up