Мешканцям Гречан потрібно стати на облік “Хмельницькводоканалу”

Мешканцям Гречан потрібно стати на облік “Хмельницькводоканалу”
  • Раніше послуги водопостачання в районі надавал “Укрзалізниця”.
  • Із липня цим займається міський водоканал. 

Послуги водопостачання для мешканців мікрорайону Гречани раніше надавала “Українська залізниця”. Уже з початку липня це змінилося. Відтепер за це відповідає “Хмельницькводоканал”. Відповідне рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету міської ради в останній робочий день червня цього року.

У зв’язку із змінами, мешканцям мікрорайону, яких раніше обслуговувала “Укрзалізниця” потрібно звернутися до міського водоканалу. Зробити це необхідно для того, щоб стати на абонентський облік. Рекомендований термін для звернення - протягом одного місяця. Про це йдеться на сайті МКП “Хмельницькводоканал”.

Також, в міському комунальному підприємстві надали список документів, які необхідно мати при собі новим абонентам:

Відео дня
  • паспорт громадянина України;
  • довідку про склад сім'ї (видає ЦНАП);
  • витяг з державного реєстру речових прав на право власності житла;
  • акт про дату реєстрації ЗВТ (лічильника) в АТ “Укрзалізниця”;
  • додаток про дату повірки ЗВТ;
  • показники ЗВТ на 01.07.2019 р.;
  • персональну картку пільговика (посвідчення).

"У разі неоформлення абонентом, водокористування вважатиметься самовільним з подальшим припиненням надання послуг", - додають у "Хмельницькводоканалі". - Термін повірки квартирних ЗВТ складає чотири роки. При закінченні терміну повірки — ЗВТ вважаються непридатними для подальшої експлуатації і потребують проведення повторної державної повірки. Державна повірка має бути проведена протягом місяця. У випадку несвоєчасного проведення повірки, нарахування вартості отриманих послуг проводитиметься за діючими нормами водокористування.

Також в підприємстві інформують мешканці Гречан, які раніше вже  споживали послугу з централізованого водовідведення і були зареєстровані абонентами МКП “Хмельницькводоканал”. Для них зміни в електронній базі даних про водопостачання будуть внесені автоматично.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up