Міла Нітіч прорвалася до прямих ефірів "Голосу країни" (ВІДЕО)

Міла Нітіч прорвалася до прямих ефірів "Голосу країни" (ВІДЕО)
Фото: ТСН
  • Міла продовжить боротьбу за перемогу в шоу.
  • Дивіться виступ співачки та діліться своїми враженнями.

У неділю, 4 квітня, вийшов черговий випуск шоу "Голос країни 11". Це були останні вокальні нокаути. Учасники, які пройшли цей етап, потраплять до прямих ефірів шоу. Серед тих, хто виступив на сцені вчора, була і відома вокалістка родом з Хмельниччини Міла Нітіч.

Міла змагається у команді Тіни Кароль. Свої сили під час "нокаутів" співачка випробувала, поєднавши дві пісні: "Hush Hush" гурту "The Pussycat Dolls" та "Freedom" Дана Балана, пише ТСН. До речі, останній став радником Кароль під час ефіру.

  • "Ух, який в тебе класний голос. І особистість очманіла! От я дивлюся на тебе, а ти вся світишся. Душа співала так, що все інше взагалі неважливо. Мені сподобалося, спасибі тобі", - прокоментував її виступ Дан Балан.

Тіна Кароль зазначила, що Міла з кожним етапом розкривається. Вона запросила її на третій стілець і Нітіч пройшла до чвертьфіналу.

Відео дня

Друзі, а вам сподобався виступ Міли?

Довідково:

Справжнє ім'я Міли Нітіч - Людмила Нитичук. Народилася вона в 1990 році в Старій Синяві.  Музика завжди була присутня у житті дівчини, адже зростала вона в сім'ї музикантів.

У вісім років Людмила пішла до музичної школи, а коли їй виповнилося 16 – її запросили працювати з естрадно-симфонічним оркестром МВС України.

Міла Нітіч займала призові місця у багатьох пісенних конкурсах. У 2008 році вона вийшла у фінал десятого сезону телепроекту "Шанс". Згодом дівчина представила Україну на міжнародному конкурсі "Нова хвиля", де отримала спеціальний приз "Золоту зірку Алли". Також вона стала учасницею українського відбору " Євробачення" та виборола друге місце на міжнародному фестивалі "Слов’янський базар-2018". 

Читайте також: Екс-"віагра" з Хмельниччини покинула "Голос країни" (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач91

    Вже 13 років розкривалась і знову почне.Мати сильний голос ще не все.
  • Читач79

    Добре, що співачка з бувшої Югославії виступає за Україну.

    Остап reply Читач79

    Ну а хто буде виступати? Бездарні Леся Іванівна чи Джері Хейл?

    Читач37 reply Остап

    Тина Кароль))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up