На АЕС провели благодійний веломарафон. Зібрали понад 120 тисяч для ЗСУ (ФОТО)

На АЕС провели благодійний веломарафон. Зібрали понад 120 тисяч для ЗСУ (ФОТО)
Фото зі сторінки ХАЕС
  • Участь приймали більше 100 велосипедистів.

  • Вони проїхали Ізяславщиною та Славутчиною і фінішували в Нетішині.

На Хмельницькій атомній електростанції провели благодійний веломарафон. Він проходив під назвою «Blue Lake Race». Під час заходу зібрали понад 120 тисяч гривень для підтримки Збройних сил. Участь приймали більше 100 велосипедистів. Про це повідомляють на сторінці атомної електростанції. 

— Учасники з різних міст України зробили благодійний внесок, щоб підтримати захисників України. Понад 100 велосипедистів подолали 100 кілометрів доріг та бездоріжжя Хмельниччини, — йдеться в дописі. 

Маршрут веломарафону пройшов довкола технологічної водойми Хмельницької АЕС, селами Ізяславщини та Славутчини, а також по території Національного природного парку «Мале Полісся». Учасники фінішували у міському парку Нетішина.

Відео дня

Серед учасників визначали також і переможців в абсолютному заліку за найкращим часом проходження дистанції. Нагороджували як чоловіків, так і жінок.

Переможцем серед чоловіків став Старжинський Назарій, друге і третє місця вибороли Федюк Іван і Шмендрук Олександр. Усі троє з Рівного.

Серед жінок найкращий час показала та здобула перемогу Васільєва Вікторія (Нетішин). Другою стала Харитоненко Марія (Нетішин), на третьому місці Коваленко Ірина (Рівне).

Першість серед представників АЕС України розділили Демидишин Віталій (Вараш), Кочегаров Василь (Нетішин), Гайструк Юрій (Вараш).

Веломарафон на 100 кілометрів об’єднав учасників зі сходу й заходу, півдня і півночі нашої країни. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up