На чернівецькому кордоні затримали 35 порушників. Серед них є жителі Хмельниччини

На чернівецькому кордоні затримали 35 порушників. Серед них є жителі Хмельниччини
Тут і далі фото Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
  • Всього за тиждень лише на кордоні у Чернівецькій області затримали порушників з 9 областей. 

  • Вони всі віком від 20 до 54 років. 

Минулого тижня прикордонники Чернівецького загону та правоохоронці Буковини спіймали ще 35 чоловік, які намагались незаконно перетнути межі України та виїхати до Румунії. Серед них були і жителі Хмельниччини. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон. 

Всього прикордонники зафіксували 26 випадків незаконного порушення кордону. Переважна більшість порушень була у Дністровському та Вижницькому районах Чернівецької області на ділянках відповідальності відділів прикордонної служби «Кельменці», «Сокиряни», «Мамалига» та «Селятин».

Більшість чоловіків призовного віку затримали на контрольних постах під час перевірки рейсових автобусів та легковиків, які прямували у прикордонні населені пункти.

Відео дня

Порушниками виявились мешканці Донецької, Харківської, Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської, Хмельницької, Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей. Усі віком від 20 до 54 років.

Порушників затримали та доставили до прикордонних підрозділів. Їх притягнуть до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • читач34

    І онука Ротару свого часу теж затримали, і де він зараз? У Европі! Постить фоточки щасливого  еуропейського життя в інстаграмі. А іншим чому так не можна?
  • Геннадій Федчук

    А депутати серед затриманих є????))))))
  • Андрей Кузнецов

    Куди? ГАБСБУРГИ, ВИ ВЖЕ В ЕС😊😉

keyboard_arrow_up