На Дунаєвеччині згоріло приміщення в 60 квадратів (ВІДЕО)

На Дунаєвеччині згоріло приміщення в 60 квадратів (ВІДЕО)
Скрін з відео ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Причиною загоряння вважають коротке замикання електромережі.

У неділю, 16 жовтня, в Хмельницькій області трапилась ще одна пожежа. Це сталося в Дунаєвецькій громаді. В управлінні з надзвичайних ситуацій зазначають, що палала господарча споруда. 

Місцеві мешканці повідомили про пожежу до Служби порятунку о 4:34. Вони розповіли, що в селі Удріївці загорілося на території приватної господи.

За викликом спрямували чергову варту вогнеборців. Коли підрозділ прибув на місце події з’ясувалося, що горить приміщення площею 60 квадратних метрів, вогонь може перекинутися на будинок. 

Відео дня

Пожежу загасили о 5:00, врятувавши людську оселю від полум’я. Рятувальники зазначають, що ймовірно зайнялося через коротке замикання електромережі. Травмованих та загиблих на місці події не було.

Нагадаємо, того ж дня на згарищі в Шепетівському районі знайшли тіло 33-річного чоловіка. За попередніми даними, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем загиблого під час куріння. 

Також в суботу майже опівночі в мікрорайоні Гречани трапилась пожежа. Згорів "вагончик" сторожа біля недобудови по вулиці Шухевича. Вогонь розповсюдився на площу в 50 квадратних метрів, згоріли меблі та речі домашнього вжитку.  

Того ж вечора трапилась ще одна пожежа. До диспетчерської служби зателефонували місцеві та повідомили, що поблизу села Малашівці Хмельницької міської громади загорілася літня кухня.

Додамо, днями в центрі Хмельницького палала вантажівка. На будівництві вибухнула фура і згоріла вщент. Фото та відео з події переглядайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up