На Хмельниччині обиратимуть перших старост у тергромадах

На Хмельниччині обиратимуть перших старост у тергромадах
Фото BBC.ua
Вибори відбудуться 24 січня в Гуменецькій об’єднаній громаді. Тут обиратимуть 13 старост.

Не встигли люди відпочити як слід від місцевих виборів, які проходили у жовті-листопаді минулого року, як знову змушені йти на виборчі дільниці. Першими обиратимуть своїх старост жителі Гуменецької об’єднаної громади Кам’янець-Подільського району. Вибори призначені на неділю, 24 січня.

Знову візьмуть до рук бюлетені жителі 21 населеного пункту, що входять до тергромади. Вони обиратимуть своїх старост. Деякі з них відповідатимуть одразу за два села. Як повідомив «ВСІМ» директор Хмельницького офісу реформ Сергій Яцковський, це зумовлено тим, що деякі села мають невелику кількість населення - 50-100 людей. Загальна кількість зареєстрованих на території громади – 12,6 тисячі осіб.

Читайте також: Терреформа в дії: депутати проголсували за утворення 23 об'єднаних громад

Відео дня

Міфи про адмінреформу або Чого бояться селяни, коли чують про Хмельницький

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up