На Хмельниччині чоловіка засудили за хуліганство 10-річної давнини

На Хмельниччині чоловіка засудили за хуліганство 10-річної давнини
Фото ілюстративне
  • Чоловік після скоєння злочину покинув рідне село.
  • Однак, коли все ж повернувся додому, йому довелося постати перед судом.

Влітку 2009 року тоді ще 23-річний житель Новоушицького району вдарив кулаком в обличчя чоловіка. Від удару той упав і отримав закритий перелом кісток гомілки. У нього діагностували травми середнього ступеня тяжкості, що спричинило тривалий розлад здоров’я.

Як виявилося, на момент скоєння цього злочину, чоловік перебував на іспитовому терміні за інше правопорушення.

Правоохоронці кваліфікували дії вже за частиною 3 статті 296 Кримінального кодексу України, як хуліганство, вчинене особою, раніше судимою за хуліганство, та за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України, як умисне заподіяння середньої тяжкості тілесних ушкоджень, що спричинило тривалий розлад здоров'я.

Відео дня

Щоправда, тоді обвинувачений виїхав із села і повернувся лише через 10 років. Тоді він і постав перед Віньковецьким районним судом".

  • "У ході судового розгляду потерпілий відмовився від обвинувачення (у формі приватного обвинувачення) в заподіянні середньої тяжкості тілесних ушкоджень, тому кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 КК України суд закрив. Обвинувачений свою вину у вчиненні хуліганства визнав повністю, пояснив, що того дня зустрів своїх знайомих, які розповіли: потерпілий відпочивав з їхнім батьком на Дністрі й залишив його там. Тому, коли дорогою до річки зустріли того чоловіка, він вдарив його в обличчя кулаком і поїхали далі. Та наступного дня завіз його в лікарню", - йдеться у повідомленні Хмельницького апеляційного суду.

Відтак суд визнав чоловіка винним у хуліганстві і за сукупністю вироків шляхом приєднання до призначеного покарання за цим вироком частково невідбутої частини покарання за попереднім вироком призначив йому остаточне покарання у виді 3 років і 2 місяців ув’язнення. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up