Погриз кота та подряпав хазяйку. На Хмельниччині у домашнього пса виявили сказ

Погриз кота та подряпав хазяйку. На Хмельниччині у домашнього пса виявили сказ
Фото ілюстративне
  • Домашній пес повернувся після прогулянки та спочатку напав на кота.
  • Господарка спробувала врятувати тварину, натомість пес її подряпав.
  • Як виявилося, він був хворим на сказ. Жінку відправили до лікарні. 

Інцидент стався напередодні у села Хутір. Місцева мешканка ввечері відпустила з прив’язі собаку, а коли та повернулася то поводилася досить агресивно. Спочатку вона напала на кота і почала його гризти, а при спробі їх роз’єднати, подряпини отримала і сама господиня. Собаку вимушено вбили, а на місце господарі викликали ветеринарів. Ті відібрали патологічний матеріал для дослідження на сказ та провели всі необхідні заходи.

Після чого, аналіз підтвердив захворювання тварини на сказ. Про це повідомили на офіційній сторінці Шепетівської райдержадміністрації у Facebook.

"Причина виникнення захворювання – природне вогнище сказу, постійна циркуляція вірусу в дикій фауні", - зазначають у повідомленні.

Відео дня

Жінку направили до лікарні.

Нагадаємо, сказ – це надзвичайно небезпечна інфекційна хвороба людей та теплокровних тварин (хворіють всі види домашніх, сільськогосподарських диких тварин), яка супроводжується важким ураженням центральної нервової системи і завжди закінчується смертю.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ivan Ivan

    В центре Хмельницкого 25 и 26 04,19 эта собака покусала двух людей , полиция не приняла ни каких действий .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:26 На Хмельниччині лікарі залікували до смерті пацієнтку: їх судили 16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up