На Хмельниччині підтвердили уже 14 випадків коронавірусу (ОНОВЛЕНО)

На Хмельниччині підтвердили уже 14 випадків коронавірусу (ОНОВЛЕНО)
Фото ілюстративне
  • Кількість випадків COVID-19 на Хмельниччині знову зросла.

 

У Хмельницькій області 14 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. Такі дані на 10:20 7 квітня. Про це повідомили в обласні держадміністрації.

Як відомо, один із нових пацієнтів мешканець Хмельницького, член сім'ї раніше підтвердженого хворого. Він перебуває на амбулаторному лікуванні.

Таким чином, наразі у місті Хмельницький є 7 хворих на Covid-19, четверо перебувають в інфекційній лікарні, троє — на амбулаторному лікуванні. Ще 7 хворих виявлено в районах. Окрім того, є ще 2 підозри.

Відео дня

Нагадаємо, двох хворих виявили у Шепетівці вчора, 6 квітня. Окрім цього міста та Хмельницького, раніше по 1 інфікованому виявили у Волочиському та Хмельницькому районах.

За даними Центра Громадського Здоров'я, протягом 6 квітня за результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії та обласних лабцентрів отримано 143 повідомлення про нові підтверджені випадки коронавірусу в Україні. 

Станом на ранок 7 квітня в Україні було підтверджено 1462 випадки COVID-19. 45 летальних випадкі, з них 26 жінок та 19 чоловіків. Серед померлих частка людей віком від 50-ти років складає 85%.

Загалом 28 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

ОНОВЛЕННЯ:

На Хмельниччині зросла кількість хворих з підтвердженим діагнозом COVID-19. Наразі їх уже 15. Такі дані на 16:15.

Читайте також: Коронавірус та карантин: головні новини за 7 квітня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Irina Anatolievna Illarionova

    14 підтверджених випадків ГРВІ
    Це дуже страшно
  • Саша Козак

    А скільки вилікувались?
  • Sergii Veselovsky

    Читайте уважно підтверджених, інші то є не підтверджені. Це як порівняти податки - офіційно сплачують, а скільки схем по не сплаті і які суми та відсоток- ніхто не знає, ось так і з коронавірусом
  • Юрий Матвиюк

    Мої знайомі лікарі ніхто в масках не ходять і гуляють в місті!!!?

    Оксана Оксана reply Юрий Матвиюк

    Юрий Матвиюк правильно роблять. Дихають свіжим повітрям
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up