На Хмельниччині підтвердили уже 14 випадків коронавірусу (ОНОВЛЕНО)

На Хмельниччині підтвердили уже 14 випадків коронавірусу (ОНОВЛЕНО)
Фото ілюстративне
  • Кількість випадків COVID-19 на Хмельниччині знову зросла.

 

У Хмельницькій області 14 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. Такі дані на 10:20 7 квітня. Про це повідомили в обласні держадміністрації.

Як відомо, один із нових пацієнтів мешканець Хмельницького, член сім'ї раніше підтвердженого хворого. Він перебуває на амбулаторному лікуванні.

Таким чином, наразі у місті Хмельницький є 7 хворих на Covid-19, четверо перебувають в інфекційній лікарні, троє — на амбулаторному лікуванні. Ще 7 хворих виявлено в районах. Окрім того, є ще 2 підозри.

Відео дня

Нагадаємо, двох хворих виявили у Шепетівці вчора, 6 квітня. Окрім цього міста та Хмельницького, раніше по 1 інфікованому виявили у Волочиському та Хмельницькому районах.

За даними Центра Громадського Здоров'я, протягом 6 квітня за результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії та обласних лабцентрів отримано 143 повідомлення про нові підтверджені випадки коронавірусу в Україні. 

Станом на ранок 7 квітня в Україні було підтверджено 1462 випадки COVID-19. 45 летальних випадкі, з них 26 жінок та 19 чоловіків. Серед померлих частка людей віком від 50-ти років складає 85%.

Загалом 28 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

ОНОВЛЕННЯ:

На Хмельниччині зросла кількість хворих з підтвердженим діагнозом COVID-19. Наразі їх уже 15. Такі дані на 16:15.

Читайте також: Коронавірус та карантин: головні новини за 7 квітня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Irina Anatolievna Illarionova

    14 підтверджених випадків ГРВІ
    Це дуже страшно
  • Саша Козак

    А скільки вилікувались?
  • Sergii Veselovsky

    Читайте уважно підтверджених, інші то є не підтверджені. Це як порівняти податки - офіційно сплачують, а скільки схем по не сплаті і які суми та відсоток- ніхто не знає, ось так і з коронавірусом
  • Юрий Матвиюк

    Мої знайомі лікарі ніхто в масках не ходять і гуляють в місті!!!?

    Оксана Оксана reply Юрий Матвиюк

    Юрий Матвиюк правильно роблять. Дихають свіжим повітрям
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up