Коронавірус та карантин: головні новини за 7 квітня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Коронавірус та карантин: головні новини за 7 квітня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
  • Дані про кількість хворих, летальних випадків та тих, хто подолав COVID-19, постійно змінюються.
  • Часто уряд чи влада на місцях змінює правила карантину.
  • За актуальними новинами щодо цього слідкуйте разом із vsim.ua.

 

Життя багатьох українців в умовах карантину ніби призупинилося. Так може здатися особливо тим, хто дотримується рекомендацій й більшість часу проводить вдома. Але ж потрібно знати, що відбувається у світі, Україні, Хмельницькому та області із карантином, COVID-19 та іншим, що з цим пов'язано. Але новин про це все настільки багато, що іноді голова йде обертом. Ба більше, інколи вкрай важко зрозуміти де правда, а де черговий фейк.

У цій новині ми збиратимемо найбільш важливу та цікаву інформацію. Основне їхнє географічне спрямування — Хмельницький та область. Але й про Україну та світ ми не забудемо Слідкуйте за оновленнями, щоб бути в курсі найважливішого.

Найсвіжіші новини за 7 квітня

17:10 - у водія із Хмельницького виявили коронавірусну інфекцію. Чоловік здійснює вантажні перевезення за кордон. З останнього рейсу він повернувся кілька тижнів тому. Хмельничанин весь цей час перебував на самоізоляції із рідними.

Відео дня

17:00 - на Хмельниччині зросла кількість пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19. Наразі їх 15. Безпосередньо із Хмельницького є 7 інфікованих, ще 6 осіб із Шепетівки, по одному випадку зафіксовано у Хмельницькому та Волочиському районах. До списку пацієнтів із коронавірусною інфекцією додалася дитина

16:20“Хочеться зустрітися з друзями й затусити”: як хмельницька молодь переживає карантин

15:30З інфекційної лікарні звільняються медпрацівники: кого не вистачає закладу

15:00 -  Приватним лабораторіям та клінікам, а також усім закладам охорони здоров’я, які мають відповідну ліцензію та потужності, дозволили проводити ПЛР-тестування на наявність COVID-19. Про це повідомили у МОЗ.

14:40В інфекційній лікарні вісім пацієнтів з COVID-19: як вони почуваються

13:30 - хмельничанку, яка перша в області захворіла на COVID-19, готують до виписки. Дівчина проходила лікування в інфекційній лікарні. У неї  коронавірусна інфекція мала легкий перебіг. 1 квітня, пацієнтці провели один ПЛР-тест. Його результат був негативним. Через два дні, тобто 4 квітня, в лабораторному центрі провели ще один тест. Він також дав негативний результат. 

12:50І знову ”Здарсті”: зустрічайте новий хіт про карантин від хмельничанина Олега

12:00 - у Тернополі з дитячої лікарні виписали 5 дітей після одужання від коронавірусу. Про це пише УНІАН з посиланням на Тернопільський штаб боротьби з коронавірусом.

  • Загалом у лікарнях Тернополя, станом на 7 квітня, лікується 13 хворих на COVID-19. Ще 6 хворих перебувають на амбулаторному лікуванні.

11:00 - станом на ранок вівторка, 7 квітня, загальна кількість померлих від коронавірусної інфекції SARS-CoV-2 у світі складає 74 744 особи. Про це повідомляє Центр системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса (США). Найбільше смертей зафіксовано в Італії — 16 523, в Іспанії — 13 341, США — 10 923 і Франції — 8 911. 

10:20 - на Хмельниччині підтвердили уже 14 випадків коронавірусу.

9:30 -  в Україні підтверджено 1462 випадки COVID-19

  • "Протягом 6 квітня за результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України та обласних лабцентрів отримано 143 повідомлення про нові підтверджені випадки".

8:00кількість хворих на COVID-19 у Хмельницькій області - 13. Такими є дані станом на 8:00 сьогодні, 7 квітня. Про це інформує Хмельницька міська рада. Ще двох хворих виявили у Шепетівці вчора, 6 квітня. Тому загальна кількість інфікованих із цього міста  - 5. 

Важливе за 6 квітня

18:00 - в Хмельницькій області 11 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Новий випадок зафіксували сьогодні, 6 квітня. Коронавірусну інфекцію виявили в чоловіка із Шепетівки.

17:00 - в Україні готова почати роботу служба аеромедичної евакуації. Це 8 повітряних суден, які у складних випадках можуть госпіталізувати хворих до закладів охорони здоров’я та провести реанімаційні заходи на території України. Про це під час брифінгу 6 квітня повідомив заступник Міністра охорони здоров’я України, Головний державний санітарний лікар України та керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації державного рівня Віктор Ляшко.

16:00 - у Тернопільській області у 44 медичних працівників підтвердили захворювання на COVID-19, 35 з них – медики Монастириського району. Про це повідомив Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом.

15:30“А шо котів ніззя вигулювати?”: реакція соцмереж на нові карантинні заборони

14:40 - лікарі Хмельницького отримають 500 захисних щитків. Першу партію - 150 штук - передадуть в медзаклади вже сьогодні. Про це повідомили у міській раді.

14:00 - серед усіх померлих від ускладнень, викликаних COVID-19, переважають жінки, а частка осіб віком від 50 років складає 87%. Про це повідомили у ЦГЗ.

Із 1319 підтверджених випадків 95 — серед дітей. На амбулаторному лікуванні 597 осіб, з них 61 дитина. Особи віком від 30 до 69 років становлять 74% від усіх підтверджених випадків COVID-19.

Найбільше померлих жінок у віковій групі 50-59, а чоловіків – 60-69 років. Більшість померлих мали важкі серцево-судинні захворювання, цукровий діабет, новоутворення, захворювання нирок, легень та ожиріння.

11:30 - за добу кількість хворих на COVID-19 в Україні зросла на 68. У Хмельницькому 3 нові підозри.

10:30 - у Кам'янці-Подільському відсьогодні, 6 квітня, перестає курсувати громадський транспорт. Таке рішення влада міста прийняла у зв'язку з посиленням карантинних заходів Урядом.

10:20 - про перший відомий випадок COVID-19 у тварини повідомили в зоопарку Нью-Йорка. 4-річний малайський тигр на прізвисько Надя в зоопарку Бронкса в Нью-Йорку дав позитивний результат на коронавірус, пише Reuters

10:10 - на Тернопільщині помер священник, у якого першого діагностували коронавірус.

  • "Чоловік проходив лікування в Тернопільській лікарні швидкої допомоги. В останні дні його стан погіршився. Пацієнта підключили до апарату штучної вентиляції легень та врятувати 57-річного чоловіка не вдалося".

10:00 - за даними ЦГЗ, станом на ранок 6 квітня в Україні 1319 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 38 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.

9:00 - Хмельницька ОДА інформує: станом на 9:00 6 квітня в Хмельницькій області 10 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, підозр на коронавірус - 7.

8:00Медики Шепетівської райлікарні показали, як живуть на самоізоляції (ФОТО)

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • валентина

    Я не понимаю?? Если предприятия работают - значит есть прииибыль!! Так пусть развозки оттпредприятий вас и разводят!! Почему ??Хворь з озерной должны везти на соборную ли Курчатова??Почему хворь с раковой должны везти к темпу???Если на работающем предприятии кто то заболеет , то пускай!! Пусть оплачивают 21 день болезни!!!Лутше всего 21 болезни всех сотрудников!! Так что нечего хворь разносить по городу !!!Заболели - БОЛЕЙТЕ В СВОЕМ МИКРАРАЙОНЕ И БОЛЕЙТЕ ДОМА !!!
  • Лілія Валешна

    На зупинках багато людей.Медик чи ні- ніхто на це не дивиться,можуть тільки по морді дати.Тролейбусів дуже мало.От би Хмельницьку ОДА примусити теж вранці їздити на роботу не машинами своїми ,а тролейбусом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up