На Хмельниччині розпочала роботу ще одна пожежна команда

На Хмельниччині розпочала роботу ще одна пожежна команда
Тут і далі фото з сайту ОВА
  • Четверо добровольців стали до лав пожежної команди. 

  • Вони опікуватимуться десятком сіл і зможуть розпочати гасіння пожежі ще до приїзду рятувальників. 

У великій родині надзвичайників чергове поповнення. Напередодні Дня рятівника до строю в Хмельницькому районі стала місцева пожежна команда. Подробиці розповідають в обласній військовій адміністрації. 

Четверо добровольців розпочали роботу у селі Федорівка Антонінської селищної ради. Вони нестимуть службу нарівні із вогнеборцями. Населений пункт, за словами місцевої влади, «найвіддаленіше плече» громади. Тож створити тут команду було найкращим рішенням для безпеки навколишніх десяти сіл. 

За сприяння громади для вогнеборців облаштували вартове приміщення, просторий гараж та побутові кімнати.

Відео дня

Надзвичайники додають, що така пожежна команда — це надійна підтримка для ДСНС. Особливо у віддалених населених пунктах. Адже одна пожежна команда може охопити своєю роботою кілька населених пунктів і дати бій вогню ще до приїзду рятувальників. А це значно зменшить і збитки від пожежі, і навіть врятують життя.

Аби переглянути всі фото - гортайте вбік:

Нагадаємо, нещодавно у Меджибізькій громаді також розпочали роботу п’ятеро добровольців-вогнеборців. Вони пройшли вишкіл у бойових умовах. Працювали на місцях влучання російських ракет в об’єкти на території Хмельницької області. Допомагали іншим рятувальникам ліквідовувати наслідки ворожих ударів. А двоє з них працювали на Херсонщині після підриву росіянами Каховської ГЕС. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up