На Хмельниччині весною та літом функціонуватиме 100 Пунктів Незламності

На Хмельниччині весною та літом функціонуватиме 100 Пунктів Незламності
  • В області скоротили кількість Пунктів Незламності на весняно-літній період. 

  • Розповідаємо де вони залишаться та як їх знайти. 

У листопаді минулого року через масовані ракетні обстріли росіян в Україні з’явилися Пункти Незламності. Це місця, куди кожен міг прийти, аби зігрітися чи отримати доступ до електрики в разі відключень світла.

Взимку в країні було близько 5 тисяч таких пунктів. Але з приходом весни, тепла та відміни відключень електрики кількість Пунктів Незламності вирішили зменшити. Про це заявили в обласній військовій адміністрації. 

— У зв’язку із низьким рівнем відвідування, значними витратами на функціонування Пунктів Незламності та відсутністю відключень світла, на черговому засіданні регіонального координаційного штабу було розглянуто питання щодо функціонування Пунктів Незламності у весняно-літній період 2023 року, — йдеться в повідомленні. 

Відео дня

Всього в області вирішили залишити близько сотні Пунктів Незламності:

Вони функціонуватимуть в робочий час у адмінбудівлях міських, селищних, сільських рад. Там буде доступ до мережі Інтернет та можливість підзарядки мобільних пристроїв, а усі інші Пункти Незламності перевести в режим «готові до роботи». 

При необхідності, робота таких пунктів буде відновлена протягом 2-ох годин. Знайти адресу найближчого Пункту Незламності можна  на інтерактивній карті, розміщеній на платформі nezlamnist.gov.ua. Наразі там оновлюють інформацію про формат та графік роботи Пунктів у весняно-літній період 2023 року. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up