На Хмельниччині відкрили третій серцево-судинний центр (ФОТО)

На Хмельниччині відкрили третій серцево-судинний центр (ФОТО)
Тут і далі фото з сайту ОВА
  • У новому відділенні є унікальне обладнання для проведення операцій. 

  • Воно обійшлося у 18 мільйонів гривень.

У Нетішині розпочало роботу відділення інвазивної кардіології та інтервенційної радіології «Хмельницького обласного серцево-судинного центру». Про це повідомляють в ОВА. 

Нове відділення обладнане ангіографом – унікальним обладнанням, без якого сучасне оперативне втручання неможливе. Завдяки йому не буде втрачатись дорогоцінний час для порятунку та будуть застосовані сучасні медичні методи, наголосили в обласній військовій адміністрації.

Відділення створили на умовах співфінансування. Із обласного бюджету та Нетішинського міського бюджету виділили по 9 мільйонів гривень для придбання ангіографа з блоком безперебійного живлення. Це був старт до створення довгоочікуваного реперфузійного центру.

Відео дня

Аби переглянути всі фото — гортайте вбік:

Наразі організація медичної допомоги хворим на гострий коронарний синдром ґрунтується на мережі відповідних стаціонарних відділень кардіоцентру.

Саме тому у 2019 році створили відділення інвазивної кардіології та інтервенційної радіології у місті Кам’янець-Подільський, а тепер відкрили аналогічне відділення на півночі області. 

Усі стаціонарні відділення обласного серцево-судинного центру працюють у режимі 24/7/365. Це означає, що в межах 60-90 хвилин пацієнт з гострою серцевою проблемою з найвіддаленіших територій отримає невідкладну допомогу своєчасно.

Під час відкриття кращі медики закладу отримали відзнаки обласної військової адміністрації. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Людмила Погурало

    🙏🙏🙏
  • Глєб Іванов

    Ціну операцій хай скажуть .Бідують лікарі))))

keyboard_arrow_up